R9 280 Sistemde Ucuz Monitör Mantıklı mı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben 3.000 tl'ye bi masaüstü bilgisyar topladım ama monitörüm uygun fiyatlı. 250 tl civarında daha yüksek fiyatlı bi sistem toplamam mümkün değil ama monitör hakkında aklımda soru işaretleri var eğer çok kötü derseniz bilgisayarı toplayıp oturma odasına koysam daha mı mantıklı olur? Oturma odasında 1080 p bir televizyon var ama oturma odasına pc koymak istemiyorum. Sizce 250 tl'lik monitör mantıklı mıdır?

benim pc.png

İlk olarak o bütçeye o ekran kartı çok düşük. İkinci olarak everest önermiyoruz, o fiyata daha iyi klavyeler alabilirsiniz. Üçüncü olarak o monitör daha 1080p bile değil. Eğer ATX Cube kasa almak zorunda değilseniz, daha uygun fiyata başka bir kasa almanızı tavsiye ederim. Anakarttan biraz daha kısarak ekran kartına veya monitöre biraz daha bütçe sağlayabilirsiniz.

Güç kaynağı dahil 650 Tl bir kasa 4460 işlemcili bir sistem için fuzuli... Bunun yerine toplam 350 Tl tutacak psulu kasayla daha iyi bir monitör için bütçe aktarabilirsin. Ayrıca klavye mouse gibi çevre birimlerini sistemi topladıktan sonraya bıraksan daha iyi olur onları sonrada alsan olur.

Çok yanlış gidiyorsun dostum... corsair 200r 650w kasayı ile değiştir 200-250 tl gibi para artıcak , ramleride çift modül olsun 2x4 şeklinde , seçtiğin mouse okadar iyi bir mouse değil g300s daha tercih edilen bir mouse , ekran kartına gelince 960 diyenler var nvdia fanları sanırım :) r9 380 , 390 gibi bir ekran var iken 960 saçmalık olur :) kalan butçe ile 1-2ms 24inc monitorler var 400-500tl gibi onları alabilirsin yada ekran kartını yukseltebilirsin bütçe yetmiyorsa h81m s2pv yada pro modeli olan anakart ile değiştirip kalan paraylada ekran kartını yukseltirsin:)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı