Biraz leş bir seri. NVIDIA muadillerine karşı daha fazla güç çekiyor.
Oyunda 3-4 dk oynadım tam 55 derece anlık.
Kart soğuk lehime düşmüş olabilir R5 R7 R9 serilerinde yaygın bir sorun bu. Ya da sıcaklıklardan dolayı da kapanıyor olabilir.
Kart soğuk lehime düşmüş olabilir R5 R7 R9 serilerinde yaygın bir sorun bu. Ya da sıcaklıklardan dolayı da kapanıyor olabilir.
Hocam wattman bir şekilde çözülüyor diye biliyorum, neden rx580'den geçtiniz ki?ekran kartını yeni aldım daha 3 gün önce ondan öncede rx580 8gb kartım vardı oda wattman hatası çıkarıyordu yüzüm gülmicekmi benim .d
Hocam WattMan bir şekilde çözülüyor diye biliyorum, neden RX580'den geçtiniz ki?
Soğuk lehime düştüyse fırınlama metoduyla geçici süreliğine duzeltilebiliyordu sanirim.Kart soğuk lehime düşmüş olabilir R5 R7 R9 serilerinde yaygın bir sorun bu. Ya da sıcaklıklardan dolayı da kapanıyor olabilir.
Soğuk lehime düştüyse fırınlama metoduyla geçici süreliğine duzeltilebiliyordu sanirim.
Soğuk lehime düştüyse fırınlama metoduyla geçici süreliğine duzeltilebiliyordu sanirim.
Ben r7 240 ile oynadım çökmedi, bunda neden çöksün ?Ne bekliyorsun hocam.
Ama herseferinde çökmüyor bazen çöküyor bazen çökmüyor sizce soğuk lehimemi düşmüş bir de bunlar ne demek hiç bilmiyorummmm.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.