Ekran Kartınız kaç yıllık, benim 11 yıllık kart halen çalışıyorR9 280 Valorant grafik yükseltince çöküyor sebebini bilen var mıdır? 16 GB RAM Ryzen 5 1600 işlemci R9 280 ekran kartı.
R7 240 ile o kart denk değil. Daha fazla güç çekiyor, daha fazla ısınıyor ve daha hizli yıpranıyor. Ek olarak R serisinin kronikleri de vardi yanlış hatırlamıyorsam.Ekran Kartınız kaç yıllık, benim 11 yıllık kart halen çalışıyor
Olabilir, ama arkadaş ikinci el almış galiba.R7 240 ile o kart denk değil. Daha fazla güç çekiyor, daha fazla ısınıyor ve daha hizli yıpranıyor. Ek olarak R serisinin kronikleri de vardi yanlış hatırlamıyorsam.
@Kreoid0 FurMark testiyle kartı ısıttiktan hemen sonra Valorant'i acmayi deneyin bir de.
Grafik yükselttin mi peki? Yükseltmediysen dene. Muhtemelen VRAM modüllerinin reballing işlemi görmesi gerek, yanlış bilmiyorsam Furmark VRAM'leri strese sokmuyordu.Denedim çökmedi soğuk lehimde değil bence çünkü soğuk lehim olsa furmarktada çöker 3 gün önce aldım ekran kartını 30dk FurMark yaptık sorunsuzdu.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.