R9 280 ve FX-8350 Sistem(Toplandı)

rlanders

Kilopat
Yer
İstanbul
Selam arkadaşlar. Almadan önce konu açma fırsatım olmadı, umarım bir hata yapmamışımdır. Sistem:
FX-8350 4.0GHz
MSI R9 280 GAMING 3GB 384Bit
ASUS M5A97 EVO R 2.0
GSkill RIPJAWS 8GB 1600Mhz(daha önceden 4gb vardı, aynısından bir tane daha alıp 8 yaptım.)
GIGABYTE SUMO Y+ 700W COUGAR PSU
1TB SEAGATE BARRACUDA HDD
Monitör ve 4GB bellek daha önceden vardı. 2500TL tuttu bu şekilde. Oyunlardaki FPS değerlerini yakında paylaşırım.
Monitör: www.vatanbilgisayar.com: Aoc 21.5" E2270Swn Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar
Yorumlarınızı bekliyorum.

77fgdm.jpg
img2014.jpg
img2015.jpg
img2017.jpg
img2020.jpg
img2022.jpg
qa4cuc.jpg
rwfgnc.jpg

Bilgisayarı test edebileceğim program var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
@rlanders Eski bir işlemci 3 yıllık neredeyse. Aynı fiyata daha yeni sayılabilecek (5-6 aylık) i5 4460 var. Daha performanslı ve daha az güç tüketiyor aynı zamanda daha az ısınıyor. Yeni teknoloji 22nm Haswell mimarisi. :)

Eski olmasına rağmen çok iyi bir işlemci bence 8 çekirdek olması belki oyunlarda pek bir şey katmayacak ama render yapmanız gerekirse farkı hissedeceksiniz.Tek dezavantajı i5 4460'a göre daha çok ısınması ve güç tüketmesi ama getirilerinin yanında pek önemli değil bence.
Güzel günlerde kullanırsınız umarım. :)

8 çekirdek olduğuna aldanmayın. Ekran kartı tamam AMD iyi işler çıkartıyor. F/P ürünü üretiyorlar ama işlemci de AMD pişmanlıktır. AMD'nin işlemcileri F/P ürünü değildir. Fiyat rezillik ürünüdür. Onun haricinde kasa olarak Cool Master Haf 912 Advenced seçerdim yerinde olsam ama aldığın kasa da iyi bir seçim. DVD RW'ı iyi ki Pıoneer seçmemişsin gerçekten berbat. Genel olarak iyi bir sistem. Gülele kullan. Birde işlemci için soğutucu almanı öneririm.

8 çekirdek olduğuna aldanmayın. Ekran kartı tamam AMD iyi işler çıkartıyor. F/P ürünü üretiyorlar ama işlemci de AMD pişmanlıktır. AMD'nin işlemcileri F/P ürünü değildir. Fiyat rezillik ürünüdür. Onun haricinde kasa olarak Cool Master Haf 912 Advenced seçerdim yerinde olsam ama aldığın kasa da iyi bir seçim. DVD RW'ı iyi ki Pıoneer seçmemişsin gerçekten berbat. Genel olarak iyi bir sistem. Gülele kullan. Birde işlemci için soğutucu almanı öneririm.
amd işlemciler hakkında söylediklerinizi neye dayanarak söylüyorsunuz? amd işlemci kullanıp memnun olan bir sürü insan tanıyorum kendimde fx 4300 kullanmış biri olarak tam bir fiyat performans ürünü olduğunu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı