R9 280'li sistem için PSU önerisi

alperenseylan05

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 GB
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz 3.20 GHz
Arkadaşlar öncelikle selam umarım iyisinizdir,

Ekran kartı değişimi yapacağım. Elimde şu anda GT720 ekran kartı. Var R9 280 bir ekran kartı buldum. Onu takacağım. Fakat şöyle ki GT720 gücü anakarttan alırken R9 280 PSU'dan güç alıyor. Aynı zamanda kullandığım PSU'nun ekstra girişi yok güç isteyen ekran kartı için PSU alacağım. Fakat anlayamadım. Anakartım ASUS H61M-K. Önerebileceğiniz fiyat performans PSU'lar var mı?

Teşekkürler...

Fiyat performans olarak bunlar tercih edilebilir:

BitFenix çok daha iyi, alabiliyorsanız onu alın. Alamazsanız MSI da iş görür. 1400 TL'ye uygun.

Bu arada R9 280 almanızı şiddetle tavsiye etmiyorum. Çok eski ve çok güç tüketen bir kart. Alınmamalı. Daha güncel ve verimli ekran kartlarına bakın.

Belirli bir bütçe var mı?

Yorum yapan arkadaşlar teşekkür ederim RX 470 ve 600 wattlık bir PSU aldım şu an gayet güzel ilerlemekte biraz daha kullanımdan sonra fikirlerimi paylaşacağım.

Hemen hemen çok az bir kullanma ile birlikte ekran kartından çok pişman oldum PSU görevini görüyor gibi ama ekran kartı yüke bindiğinde siyah ekran veriyor :D

Son düzenleme:
Evet ekran kartını ikinci el aldım AMD Software üzerinden aşağıda ki şekilde düzenledim şu an bir sorun gözükmemekte.

1696185120606.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı