R9 7950x3D vs RTX 4080'li sistem için PSU önerisi

FSP marka hiç kullanmadım. Şimdiye kadar ya Cooler Master'ya da Thermaltake kullandım.
Ücret olarak uygun olsun diye bir kaidem yok. İleriye dönük olarak da değiştirmeye gerek kalmasın istiyorum. Hala ASUS Thor 1000p2'yi gözüm kesiyor, bilemedim :/

FSP marka hiç kullanmadım. Şimdiye kadar ya Cooler Master'ya da Thermaltake kullandım.
Ücret olarak uygun olsun diye bir kaidem yok. İleriye dönük olarak da değiştirmeye gerek kalmasın istiyorum. Hala ASUS Thor 1000p2'yi gözüm kesiyor, bilemedim :/

Gerek yok, gerçekten paranıza yazık. Cidden gerek yok. Burada asıl amaç fiyatına göre en iyi ürünü almak. 1000W alsanız bile zaten 10 yıl kullanacaksınız.

Kafanızda soru varsa hepsini sorun, yardımcı olacağım detaylı.

Gerek yok, gerçekten paranıza yazık. Cidden gerek yok. Burada asıl amaç fiyatına göre en iyi ürünü almak. 1000W alsanız bile zaten 10 yıl kullanacaksınız.

Kafanızda soru varsa hepsini sorun, yardımcı olacağım detaylı.

Sorudan çok internette okuduklarım yüzünden bir endişe oldu aslında. Gerçi üstündenb aya zaman geçti hala erime sorunu devam ediyor mu bilmiyorum.
Derdim şimdiyi kurtarsın değil, sonrasında donanım değişikliği yaptığımda da onu kullanabileyim. Kaliteli olsun aslında derdim biraz da.

Anakart ile RAM MHz değeri uyuşmuyor yalnız.

Bu kısmı araştırdım, bir zararı olmadığı gibi ileriye dönük anakart değişiminde yararı var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı