R9 280X Artifact Var mı ?

• Konuyu başlatan YiğitBalceli
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 635
Y

YiğitBalceli

Ziyaretçi
Öncelikle iyi akşamlar ben ekran kartı olarak r9 280x alacağım fakat internette araştırırken artifact sorunlarından bahsetmişler gerçekten artifact sorunu var mı ? İçime kurt düştü alıp almamakta kararsız kaldım. Özellikle vatan bilgisayardan almayacağım farklı bir yerden alacağım acaba artifact sorunu olurmu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece ASUS'ta var biliyorum. Ben Powercolor R9 280x kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yada sorun yok. Diğer marka kullanan arkadaşlarında görüşlerini almak lazım. Çünkü Asus için baya gürültü çıkmıştı zamanında netten araştır bence.

Sadece ASUS'ta var biliyorum. Ben Powercolor R9 280x kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yada sorun yok. Diğer marka kullanan arkadaşlarında görüşlerini almak lazım. Çünkü Asus için baya gürültü çıkmıştı zamanında netten araştır bence.
Araştırdım bazıları asus demiş bazıları amd pişmanlıktır demiş bazıları artifact oluyor demiş asus fln dememiş bazılarıda güzel demiş ben Shappire r9 280x tri-x oc alacağım psu 650w 80+ bronz olacak umarım artifact fln olmaz bu karttan çok ümitliyim.

O her forumda oluyor sen hiç düşünmeden al bize de zamanında powercolor pişmalıktır ısınıyor dediler, halbuki bir sorunla karşılaşmadık. Kullanmadan yorum yapanlar olur. Fiyatına göre iyi bir karttır, başın ağrımadan tüm oyunları yüksek kalitede oynarsın. 650W+ 80 Plus yeterlidir, şimdiden hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı