R9 280X oyunda görüntü gitme sorunu

We_Master

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Oyun oynarken ekran birden kapanıyor fakat arka planda çalan müzik devam ediyor.
Reset attığımda sorun çözülüyor fakat tekrar oluyor.
Oyun oynamıyorken böyle birşeyle karşılaşmadım.
Kabloyu söküp taktım, onboard olarak taktım yine olmadı.
Sadece reset attığımda düzeliyor ama tekrar oluyor.
Sorun nedir sizce?
Ekran kartım: MSI R9 280X
Not: Oyunlarda ısınma olarak kart 70-80 dereceyi geçmiyor.
El ile fan ayarı yaptım.

Arkadaşlar bu sorun sadece LoL' de oluyor. GTA 5, BF 4, NFSMW 2012 gibi yüksek grafikli oyunlarda problem olmuyordu.
LoL' de V-Sync' yi açtım 60' a sabitledim şimdi daha az gidiyor (önceden her maça girerken gidiyordu şimdi nadir).
Nedir bu ekran gitmesi :( .

Arkadaşlar normal kullanımda da ekran gidiyor. Klavye çalışmıyor. Bunu Num Lock tuşunun ledinden anladım. Kasa çalışıyor fakat ekran gidiyor. Oyunlarda bunu V-Sync' yi açarak düzelttim ama normalde de gidiyor.

İ
Pek Alakası olmayabilir ama ekran kartı ve monitöre bağlanan kabloları tamamen girdiğinden eminmisin?
lk olduğunda kabloyu söküp taktım olmadı. Anakarta taktım olmadı. PC' ye reset attım düzeldi her seferinde reset atmam gerekiyor bu sorun yüzünden.
Ara sıra oluyor bu. LOL' de oluyordu V-Sync' yi açınca düzeldi. Oyundan çıkıp masaüstüne geldiğimde ekran yine gitti.
Sorunu anlayamadım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı