R9 280x Yeşil Şerit Sorunu

feedorafk

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımı açtığımda yeşil şeritler ve pikseller oluşuyor. Onboard da çalıştırdığımda herhangi bir sorun görünmüyor. Ekran kartını kurtarabilme şansım var mı sizce?

Açıkçası bilgisayarım kargo ile geldi ondan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Herhangi bir sorun yoktu kargodan önce
Kart yaklaşık 5-6 yıllık. Dediğim gibi bilgisayarı açıyorum bazen ekran gelmiyor vga girişine baskı uyguladığımda ekran geliyor fakat yeşil şeritler oluşuyor ve bilgisayar donuyor

Açıkçası bilgisayarım kargo ile geldi ondan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Herhangi bir sorun yoktu kargodan önce
Kart yaklaşık 5-6 yıllık. Dediğim gibi bilgisayarı açıyorum bazen ekran gelmiyor vga girişine baskı uyguladığımda ekran geliyor fakat yeşil şeritler oluşuyor ve bilgisayar donuyor
Kartta fiziksel bir darbe gözükmüyor ise ondan sebep değildir. GPU'nun lehimlerinin atması için kartın çok zorlanması gerek. Belki de reballing gerektiren bir işlem değildir, daha basit bir donanım sorunu vardır. Youtube'de teknik takip kanalı var. İşinin ehli ve bizzat tanıdığım insanlar. Onlara başvurabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı