R9 290 Driver Kurma

Eicca

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Asus R9 290 ekran kartı aldım. Fakat driver konusunda bazı sorularım var.

Hem Asus'un sitesinde hemde AMD'nin sitesinde driverlar bulunmakta. Acaba sadece AMD sitesindeki driveri yüklesem yeterli mi? Yoksa Asus'un sitesindeki driverları da yükleyeyim mi?

Son sorum AMD sitesinde bulunan 14.4 mü yoksa 14.7 betayı mı yüklemeliyim?

En güncel 14.7 gözüküyor. Onu kuracağım fakat Asus'un sitesindeki driverları kurmama gerek var mı?

En güncel 14.7 gözüküyor. Onu kuracağım fakat Asus'un sitesindeki driverları kurmama gerek var mı?

Aslında çözümü basit kardeşim. AMD nin sitesindekiler yeterlidir aslında ama kesin cevap istiyorsan önce AMD sitesindeki 14.7'yi kur ve fps durumunu not al. Daha sonra ASUS sitesindeki en güncel driver'ı kur ve karşılaştır fpsleri. Benim tahminim çok büyük bir fps farkı olmayacaktır. Ama hangisi daha uygun gelirse onu kullanırsın hem bizzat denetleme fırsatın olur

Aslında çözümü basit kardeşim. AMD nin sitesindekiler yeterlidir aslında ama kesin cevap istiyorsan önce AMD sitesindeki 14.7'yi kur ve fps durumunu not al. Daha sonra ASUS sitesindeki en güncel driver'ı kur ve karşılaştır fpsleri. Benim tahminim çok büyük bir fps farkı olmayacaktır. Ama hangisi daha uygun gelirse onu kullanırsın hem bizzat denetleme fırsatın olur

Zaten Asus'un sitesinde BIOS, VGA ve Araçlar diye 3 tane başlık var. Araçlar dediği ise GpuTweak. Diğer ikisi ne işe yarıyor anlayamadım açıkçası.

Zaten Asus'un sitesinde BIOS, VGA ve Araçlar diye 3 tane başlık var. Araçlar dediği ise GpuTweak. Diğer ikisi ne işe yarıyor anlayamadım açıkçası.

Önerilen destek programlarıdır diye tahmin ediyorum. Sürücü driverı dışındakiler AMD'nin sitesinde aynı programlar yoksa onları yüklemeni öneririm yardımları dokunabilir.

Arkadaşlar konu driverdan açılmışken son birşey sormak istiyorum. Şuanda internet bağlantım yok 3-4 güne bağlatacağım. Anakart içinde driverlar var sanırım. Şimdilik sadece ekran kartı driverını kursam anakarta güncel driver kurmadan kullansam bir sorun olur mu? İnternet bağlantısı geldi mi kuracağım zaten.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı