R9 290 Tri-X Sistem

Michael Scofield

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şöyle bir sistem topladım.Bana herhangi bir parça ile aynı performansı sağlayacak ama daha ekonomik parça önerebilir misiniz? Veya bu sistemin performansını düşürmeden neleri sistemden çıkartabilirim? İşlemci soğutu ve güç kaynağı gerekli midir?

Sistemin son oyunu orta-üst ayarlarda oynayıp beni de en az 2 sene rahat götürmesini istiyorum. Sürekli parça değişmek gibi bir imkanım yok 2500tl ye yaklaşık bir bütçem var, yukarda yazdıklarım dışında sizinde bir OYUN sistem öneriniz varsa buraya yapabilir misiniz? Teşekkürler.

Ve AMD mi yoksa INTEL mi kararsız kaldım en son olarakta bazı arkadaşlar, (amd diyenler) bana aynı performansı verecek bir amd sistem önerirse çok memnun olurum. Dediğim gibi sürekli parça değişme gibi imkanım yok. Genellikle oyun için kullanıcağım. Şimdiden herkese teşekkürler.

toplama technopat.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci soğutucuyu çıkartıyorum o zaman, önerebilceğin bir güç kaynağı var mı? Ayrıca güç kaynağı bu sistem için kaç w olmalı ?

Bak kardeşim. İşlemciyi i5 4460 yap. Soğutucuyu çıkar. Güç kaynağını corsair vs 550 ile değiştir. Ekran kartını gtx970 seç. Rami gskil ripjaws 2*4 1600 mhz cl9 seç. Gerisi aynı kalsın.

Kodlama vs ile de uğraşıyorum, çok farketmez değil mi ? i5 4690 ile 4460? Ayrıca bu işlemci beni ne kadar götürür.

Ayrıca dediğiniz ekran kartı 4gb 256 bit olarak bulabildim benimki ise 4gb 512 bit?

Ve önerebileceğiniz bir güç kaynağı var mı?

Uygun fiyatlı i5 4460 ve gtx 930 u seçtim. güç kaynağını ne seçebilirim uygun olarak ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı