R9 290 ve G3258 Sistem Toplama

mussssa

Hectopat
Arkadaşlar biliyorum bu sistem konusu açma limitini bu konu ile aşmış bulunuyorum ama 1 ay önce alacağım sistem için maddi durumumda sıkıntılar oldu ve alamadım 1-2 haftaya almayı planlıyorum bu sistemi;
1870.jpg

Sistem bu şekilde önerilere açığım bütçe 1.900 TL
O.C yapıp bu sistemi 4 yıl kullanmak istiyorum sizce kullanabilirmiyim ?
Sistemde hatalar varmı ?
@Neutral Yorumlarınızı bekliyorum.

aynı anakart bende de var öneriyorum fakat, işlemci darboğaz yapar r9 290 a 800 liralık bir ekran kartı alıyorsanız 200 liralık bir işlemci alınmaz alırsanız işlemciyi ekran kartının performansını göremezsiniz ve yüksek darboğaz yapar.

Güç kaynağı yeterli olmaz. Ayrıca o kasayı önermiyorum. Zalman Z3 Plus ile VS 600 ya da 650'yi tercih etmeniz daha iyi olacaktır. Ayrıca overclock'ı kesin yapabileceğinize güveniyorsanız G3258'i alın yoksa elinizde kalabilir. Şimdiden hayırlı olsun :)

Düzgün bir işlemci al önce, sonra ekran kartını yenilersin 1 2 seneye. R7 260x bile iş görür medium ayarda.
İşlemci için zaten fan geliyor, iyi bir fan sonradan da alınabilir. O.C. ihtiyacı sonradan ortaya çıkacaktır çünkü. 4 GB RAM yeterlidir ve sonradan da ekleme yapılabilir.

•Ram'lerinizi '' çift modül '' olarak tercih edin.
•R9 290 için i5 4460 dan aşağı işlemci önermem hocam, en kötü Fx 6300 almanızı öneririm.
•Anakart olarak H81M- Plus ' dan aşağı düşmemenizi öneririm.
•Zalman Z3 Plus ve Corsair Vs 550 ikilisiyle bu sistemi toparlayabilirsiniz iyi sosyaller ;)

aynı anakart bende de var öneriyorum fakat, işlemci darboğaz yapar r9 290 a 800 liralık bir ekran kartı alıyorsanız 200 liralık bir işlemci alınmaz alırsanız işlemciyi ekran kartının performansını göremezsiniz ve yüksek darboğaz yapar.
Arkadaşa kesinlikle katılmıyorum, G3258 Gtx970'de bile darboğaz yapmaz. Kafan rahat olsun alırken.
1800TL'lik Gtx 980 alırken 700TL'lik 4690K alıyoruz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı