R9 290X + AMD A10 7850k Watch Dogs'u Ultra'da Oynatır Mı?

Ben anlatamadım sanırsam. Teşekkür ederim yine de.
Dostum giriş seviyesi bir ekran kartı ile 6300 veya 8320 işlemci alabilirsin ekran kartını sonradan yükseltirsin apu lar işlemci ve gpu yu birleştirir bu yüzden bir özellikten ödün vermek zorundalar en azından şimdiki teknoloji için fx serisinin işlem gücünden daha azdır apular benim dediğimi yap illa apu kuracam dersen fazla bir kaybın olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum giriş seviyesi bir ekran kartı ile 6300 veya 8320 işlemci alabilirsin ekran kartını sonradan yükseltirsin apu lar işlemci ve gpu yu birleştirir bu yüzden bir özellikten ödün vermek zorundalar en azından şimdiki teknoloji için fx serisinin işlem gücünden daha azdır apular benim dediğimi yap illa apu kuracam dersen fazla bir kaybın olmaz.

İşte aradığım cevap fxli sistemi alıyorum hemen ve ilgilendiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim. :like:

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 290X ekrankartını alacaksaanız APU işlemci almayın. FX serisi bir işlemci ya da İntel İ5 serisi işlemcilerden birini alın. FX serisinde FX 6000 serisinin altına inmeyin. İntel'de İ5 serisinin altına inmeyin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı