Furkan Bektaş
Kilopat
- Makaleler
- 14
GTX 970 alırdım. Daha çok performans, daha az güç tüketimi ve yazılım desteği de cabası.
O şahısa ne kadar güvendiğine bağlı.Arkadaşlar, konu açmak isterdim ama fazla vaktim olmadıgı için bu konu altına yazmak durumunda kaldım.
ismi lazım değil bi şahıs bana yurdışından gtx 960 getirtiğini söyleyip bunu 300 liraya bana verebiliceğini söyledi doğru olabilirimi piyasaya daha çıkmamış bir kart çünkü. Birde asus R9 280x var bir aylık bir kart 500 lira sizce hangisini alayım bi fikir verin lütfen...
Güvenme bence.tanımıyorum facebooktan konuştuk sadece bu kartın yurt dışında piyasaya cıkma ihitimali varmı
@JoyToyMe, cevabın ilginç olmuş. Dilersen Youtube'a "GTX970 Coil Whine" yazıp aratarak, atmış olduğun mesajın çürüdüğünü görebilirsin. Ayrıca yüksek güç tüketimi falan yok, şehir efsanesi onlar. 500W sağlam bir güç kaynağı R9 290 / 290X'li sistemi rahatlıkla kaldırır. Isınma sorunu da yok, dilersen R9 290 PCS+ / R9 290 Vapor-X / R9 290 Tri-X / MSI R9 290 Gaming incele, öyle karar ver. Referans tasarım izleyerek değil.
Cevap elbette GTX970.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.