R9 380 Sistem Nasıl ?

Barisrts

Hectopat
Arkadaşlar şu an elimde 2000 tl var ve bunları satın almayı düşünüyorum. Nakit verip alacam. Bu ram anakarta uyumlu mu ? Başka alternatif sistem seçenegi var mı ? Beni 4 5 yıl gotürür mü ? Veya asus R9 285 strix oc mu alayım? Hangisi daha performanslı? GTX 950 de alabilirim.

sistem nasıl.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem uyumlu. Ekran kartınızı değiştirmeyin, R9 380 söylediğiniz kartlara göre daha performanslı.

Güç kaynağınıza biraz baktım. 80 Plus gibi bir ibare göremedim kendi sitesinde bile. R9 380 biraz güç tüketen bir ekran kartı. 600W evet yeterli olacaktır, lakin 80 Plus gibi bir ibareyle vereceği gücü kesinleştirmek işi garantiye almak olur. İsterseniz öyle bir güç kaynağı bakabilirsiniz ama buna kesinlikle kötü demiyorum. 80 Plus var ise ve ben göremediysem affola. Onun dışında sistem güzel.

Güç kaynağının sıkıntı olacağını tahmin etmiyorum. Çünkü benim ekran kartım R9 380X ve Corsair VS550 PSU kullanmaktayım. Seçtiğiniz PSU R9 380'e sıkıntı çıkarmaz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı