Ekran kartım Msi R9 380 DDR5 4GB Windows 10 Crack kullanıyorum. Bilgisayar 4 gündür açık sıkıntısız çalıştığı da oluyor. Bazen açtıktan yarım saat sonra da yeşil ekran veriyor. Arkada müzik açıksa dırrrrrr diye ses geliyor haporlorden. Ekran komple yemyeşil oluyor skype konuşmasını falan da kesiyor. Kapanıyor yani komple kasa çalışmaya devam ediyor ama reset atmadan düzelmiyor.
Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
Görüntü bu şekilde:
Bende dün verdim kartımı. Ekran kartımı 1 kere daha servise vermiştim başka bi sorundan ötürü. Bundan dolayı servis değişim yaparsa kartı satıp Msi Gtx 1060 yada 1070 almayı düşünüyorum.
Arkadaşlar bendede Asus r9 380x karta sahibim bende her oyunda değil ama assansin's creed de kırmızı ekran ve ekranın aynı yeşil ekran alan arkadaş gibi oluyor dırr diye ses çıkıyor aynı sorun fakat renkler değişik ben bu sorunun neyden kaynaklandığını öğrenemedim yardımcı olursanız sevinirim.
Bugün vatan bilgisayardan "İade alınabilir" şeklinde mesaj geldi. Sanırım ya aynı ürünü verecekler ya da değerinde alışveriş çeki verecekler. Tekrar R9 380 mi almalıyım yoksa 800-1000 lira civarlarında önerdiğiniz kart var mıdır?
Bugün vatan bilgisayardan "İade alınabilir" şeklinde mesaj geldi. Sanırım ya aynı ürünü verecekler ya da değerinde alışveriş çeki verecekler. Tekrar R9 380 mi almalıyım yoksa 800-1000 lira civarlarında önerdiğiniz kart var mıdır?
Aynı kartı almanı önermem niye bilmiyorum ama forum da bu karttan şikayetçi olan çok. F/p ürünü ama sorunları da fazla sanırım. Ben msı RX 470 almanızı öneririm o fiyat aralığında bi daha aynı riski almayın.
Aynı kartı almanı önermem niye bilmiyorum ama forum da bu karttan şikayetçi olan çok. F/p ürünü ama sorunları da fazla sanırım. Ben msı RX 470 almanızı öneririm o fiyat aralığında bi daha aynı riski almayın.
Onu da biraz araştırdım fakat i3 6100 işlemci kullanıyorum ve o işlemciyle kullanılmaz şeklinde mesajlar gördüm. RX 470 alsam problem yaşar mıyım işlemciden dolayı?