Çözüldü R9 380X sistem yükte kalınca reset atma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nerevidey

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Yeni topladığım PC yük altında kalınca reset atıyor bu da genel de GTA5 oynarken karşıma çıkıyor ilk başta ekran kartının otomatik soğutmasından kaynaklı olduğunu düşündüm ve fan hızlarını manuel olarak %60 %70 olarak ayarladım ve yine reset atınca işlemciden süphelendim işlemciyi stok fan ile kullanıyorum bu konu da yardımcı olur musunuz?

Sistemim;

Skylake Core i5 6500
Asus Strix R9 380x 4GB
Kingston DDR4 (2x8) HyperX Fury 2133MHz
Gigabyte Z170-GAMING K3 /DDR4 3466MHz(O.C.)
Cooler Master 600w 80+ bronz

Çözüm
Bu mesajım yöneticiler için...

1. Hesabıma Türkçe kuralları adına yasak koyuluyor. Bu kadar iyi Türkçem olsaydı burada değil, eğitim kurumlarında eğitici olurdum. Bu duruma artık bir hafifletme getirin. Çok fazla abartan üyelere bu cezayı verin.

2. Yine hesabına 100 puanlık çoklu üyelik diye bir yasak daha verilmiş. Bu sistemi koyacak kadar acemi olmanız çok yazık. Günümüzde internet hattını paylaşan çok fazla insan var ben de bunlardan biriyim. Umarım bu sıkıntı da çözülür.

İşlemci sıcaklıklarınızı oyun ortasında kontrol edin. Güç kaynağınız da kalitesiz değil güç kaynağından olduğunu sanmıyorum. Bir de kasanızda kaç tane fan var?

Mesajın için sağ ol, sıkıntı ekran kartının yetersiz soğutmasından kaynaklıymış. MSI Afterburner programı ile profil oluşturup sıkıntıyı çözdüm.
Bu mesajım yöneticiler için...

1. Hesabıma Türkçe kuralları adına yasak koyuluyor. Bu kadar iyi Türkçem olsaydı burada değil, eğitim kurumlarında eğitici olurdum. Bu duruma artık bir hafifletme getirin. Çok fazla abartan üyelere bu cezayı verin.

2. Yine hesabına 100 puanlık çoklu üyelik diye bir yasak daha verilmiş. Bu sistemi koyacak kadar acemi olmanız çok yazık. Günümüzde internet hattını paylaşan çok fazla insan var ben de bunlardan biriyim. Umarım bu sıkıntı da çözülür.

İşlemci sıcaklıklarınızı oyun ortasında kontrol edin. Güç kaynağınız da kalitesiz değil güç kaynağından olduğunu sanmıyorum. Bir de kasanızda kaç tane fan var?

Mesajın için sağ ol, sıkıntı ekran kartının yetersiz soğutmasından kaynaklıymış. MSI Afterburner programı ile profil oluşturup sıkıntıyı çözdüm.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı