R9 390 sistemde Starfield grafik kartı "Graphics Card does not meet minimum requirement" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Baybarss

Kilopat
Daha fazla  
RAM
16 gb corsair 3200 mhz
Ekran kartı
sapphire r9 390 8 gb
Anakart
Asus Prime B250m-k
İşlemci
core i5 6500 3.20 ghz
Selam, ekran kartım eski Sapphire R9 390 8 GB ve Starfield'ı açınca böyle bir hata veriyor ve oyunu açamıyorum: "Graphics Card does not meet minimum requirement"
Ya zaten ekran kartımı yükseltmem lazım hatta kasayı bile lakin bunun çözümü şimdilik var mıdır?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    21,1 KB · Görüntüleme: 68
Açıkçası seçenekleriniz çok kısıtlı çünkü anakartınızda PCI Express 3.0 portu var yani yeni nesil kart takarsanız tam performans alamazsınız. Aldınız ve taktınız diyelim bu sefer de işlemciniz ekran kartına darboğaz yapacak. Üstteki arkadaşın önerdiği ekran kartı, RX 5700 XT, işlemcinize göre çok güçlü ki zaten o ekran kartı sorunlu bir kart.

Açıkçası seçenekleriniz çok kısıtlı çünkü anakartınızda PCI Express 3.0 portu var yani yeni nesil kart takarsanız tam performans alamazsınız. Aldınız ve taktınız diyelim bu sefer de işlemciniz ekran kartına darboğaz yapacak. Üstteki arkadaşın önerdiği ekran kartı, RX 5700 XT, işlemcinize göre çok güçlü ki zaten o ekran kartı sorunlu bir kart.

Evet işlemci maksimum 7. nesile kadar çıkabilirim o da fark etmez sanırım kasayı ikinci elden satıp iyi bir sistem toplamalıyım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı