R9 390x olarak Sapphire alınabilir mi ?

Hangisi ?

• Oy verenlerin toplamı
    22

Emre042

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni sistem topluyorum.
Ekran kartı konusun'da çok kararsız kaldım, Gtx 970 daha ağır basıyor.
Ama ilerisini düşündüğüm için fps'ye de önem verdiğim için R9 390x 'de almak istiyorum. Sizce ne yapmam gerekiyor. ? R9 390x ise sizce sapphire alınır mı ?
Son olarak dx12 'de r9 390x 'in durumu ne olur ?
Oyunları 1080p 'de oynucam, 4k şuan için fiyatlar yüzünden imkani yok. Ama dediğim gibi fps ve ilerisi için mantıklı bir şeçim olsun istiyorum. Bu arada gtx 970 ve r9 390x 'in denk kart olmadığını biliyorum. Sadece sapphire olduğu için soruyorum.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Sapphire R9 390X Nitro alırsanız, hem üst düzey kart almış olacaksınız, hem 4K'ya giriş için iyi bir kart almış olacaksınız. Performans, kalite ve soğutma konusunda içiniz rahat olsun.

Ama ben Sapphire R9 390X Nitro modelini bulamadım, R9 390 nitro modeli var.

Açıkçası Sapphireyi hiçbir karta tavsiye etmiyorum rezalet demek hakkım değil fakat şikayetleri ile diğer markalara göre geride kalmış bir markadır.

Açıkçası Sapphireyi hiçbir karta tavsiye etmiyorum rezalet demek hakkım değil fakat şikayetleri ile diğer markalara göre geride kalmış bir markadır.

Sapphire AMD ekran kartlarında diğer markaları tokatlıyor.

@Egehan Orçun ' u davet edelim :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı