R9 5900X oyun bilgisayarı toplama

• Konuyu başlatan 29028
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 1.794
Bu kadar sert çıkışmanın anlamı nedir?🙄
Onu inceledim ve sık kullanılara ekledim bile.😣
Forumda 432.256 kişi var. Sadece sen öneri yaptın. (Bunun için teşekkür ediyorum) Bir kişinin önerisi dayanarak mı ilerlemem gerek?

Ben bütçe belirlemedim ki? Bütçemi nereden bileceksiniz?
Bir şeye gerginsin bunu buraya yansıtıyorsun anlamadım 🙂 Sakin ol lütfen 🤝

İşlemci tavsiyeniz nedir?

Sayısını bile bilmiyorum. Araştırmadım bile. Aklımdan geçen buydu bunu ekledim sadece.

Sanırım öyle yapmak zorunda kalacağım.

Arkadaşa bakar mısın tavsiyede bulunacağına çocuk fırçalar gibi..
Gerçekten kırıcı tavırlar bunlar. Yani arkadaş o bağlantıyı paylaşıncaya kadar ben hazır sistemleri incelemedim mi sanıyor onu da anlamış değilim. Bir de kendince yorum katıyor 😟

"O işlemci yerine bunu tavsiye ederim. Çünkü...." demek yerine gördüğüm muameleye bak
Forumda size "bu işlemci yerine şunu tavsiye ederim" diyecek birisi yok çünkü alabileceğiniz maksimum oyun işlemcisi bu.

Ayrıca attığınız linklere göre bütçenizi belirledim, siz söylememişsiniz çünkü. Sizin AMD tarafında alabileceğiniz maksimum oyun işlemcisi 5600X'dir. 5800'de var fakat ikisinin arasında fiyat farkından başka hiçbir şey yok neredeyse.

Önerme şansımız olsa Intel'de önerebiliriz fakat hazır sistemlerde Intel fazla kullanılmıyor.

çünkü alabileceğiniz maksimum oyun işlemcisi bu.
Cevabını vermişsin. 😍 Bunu bilmiyordum senin sayende öğrendim.🤗
Sizin AMD tarafında alabileceğiniz maksimum oyun işlemcisi 5600X'dir. 5800'de var fakat ikisinin arasında fiyat farkından başka hiçbir şey yok
Eğer başka öneri olmazsa sizin gösterdiğiniz cihazı satın alacağım.
SSD değişimi talebinde bulunsam bunun için bana değişim yapılabilir onayı gelir mi sizce?🙄

Islemci olarak sadece oyun oynayacaksaniz: 5600x onerimdir, biraz daha ustunu isterseniz 5800x olabilir ama fiyat farkina degmez.
Bu windows 11 'den sonra benim aklım karman çorman oldu. İşlemci seçerken artık tedirgin olmamak elde değil. İlerde Windows 10 fişini de çekecekler aldığım işlemci elimde patlayacak.
Veya desteklenen işlemciyi geri çekecekler diye düşünmüyor da değilim.

Sizin hazır sistem öneriniz var mı?

Cevabını vermişsin. 😍 Bunu bilmiyordum senin sayende öğrendim.🤗

Eğer başka öneri olmazsa sizin gösterdiğiniz cihazı satın alacağım.
SSD değişimi talebinde bulunsam bunun için bana değişim yapılabilir onayı gelir mi sizce?🙄

Bu windows 11 'den sonra benim aklım karman çorman oldu. İşlemci seçerken artık tedirgin olmamak elde değil. İlerde Windows 10 fişini de çekecekler aldığım işlemci elimde patlayacak.

Yanlış bilmiyorsam bir parça için değişimde bulunabiliyorsunuz fakat gelme süreci uzayabiliyor. Arayıp sormanız gerek.

Butce nedir?

@emircanunlts e katılıyorum, "salt" oyun için toplanan PC'lerde 5900X çok gereksiz geliyor. 5900X alana kadar 5600X alıp fiyat farkını diğer bileşenlere yatırmak "bence" çok daha mantıklı bir hamle. Ha hem iş yaparım hem oyun oynarım derseniz başka ama 5900X "bence" günümüz oyunlarına çok çok abartı bir işlemci.

@emircanunlts bunun için ekstra sıvı soğutmaya gerek yok değil mi?

Özelleştirmeyi şimdilik kapatmışlar.
2021-10-08_15-20-37.png

Ayrıca; önerinizi sıklıkla takip edeceğim. Umarım ürün İndirim sürecinde yakalarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı