R9 5900X sistem iyi mi?

Kuzen iş adamı falan galiba 😃 hayırlı olsun. Biz doğum günü hediye olarak dolma kalem götürüyoruz 😃 scale farkına bak aradaki 😂 umarım o sistemde PUBG, Valorant oynamayı düşünenlerden değilsindir. Bir de öyle saçma bir tayfa var. Adamın ekran kartı RTX 3070, gidiyor PUBG oynuyor Ultra'da. Zaten aynı işi GTX 970 de görüyor 😁

Kuzen CS:GO ve PUBG oynuyor askere gidince hediye etti.

Merhaba arkadaşlar yeni sistem topladım sizce iyi midir görüşlerinizi bekliyorum.

Anakart: MSI X570 ace.

İşlemci: Ryzen 9 5900X. ( işlemci kuzenimin hediyesi 😀 )

RAM: XPG specrtix 2x16 32 GB DDR4 4133MHz.

Ekran kartı: ASUS ROG STRIX RTX 3080 white Edition.

Kasa: XPG Battlecruiser beyaz.

Sıvı soğutucu: NZXT Kraken Z73 3600mm.

SSD M.2: Samsung 980 500 GB.

HDD: Seagate Barracuda 2 TB.

Güç kaynağı: ASUS ROG STRIX 850W 80+ Gold Full modüler.
Sistem iyi. Ekran kartı hariç hemen hemen aynı seviye sisteme sahibim (3070ti) lakin işlemcim boşta 60-75 arası bir sorun var çözemedim. Sizde de işlemci sıcaklıkları nasıl olur bilgilendirirseniz sevinirim.

Hocam hayırlı olsun. Takıldığım nokta sıvı soğutucunun neden Z73 olduğu (LCD-OLED ekran veya ARGB içinse bilemem tabi...), Arctic Liquid Freezer 2 serisinden soğutucu çok iyi olurdu :D
Tabi NZXT daha estetik duruyor fakat...
Arctic Liquid Freezer almama mın nedeni çok yüksek ve çirkin bir pompası vardı sistem görsel olarak güzel duruyor ama Arctic Liquid Freezer II taksam görüntü bozulacaktı performansı güzel ama yanlış tasarlamışlar Z73 soğutma performansı iyi olduğu için aldım benim için lcd oled ekranı fark etmiyor

Kuzen iş adamı falan galiba 😃 Hayırlı olsun. Biz doğum günü hediye olarak dolma kalem götürüyoruz 😃 Scale farkına bak aradaki 😂 Umarım o sistemde PUBG, Valorant oynamayı düşünenlerden değilsindir. Bir de öyle saçma bir tayfa var. Adamın ekran kartı RTX 3070, gidiyor PUBG oynuyor ultra'da. Zaten aynı işi GTX 970 de görüyor 😁
Bana şu ana kadar sadece kıyafet hediye edildi :(.

Sistem iyi. Ekran kartı hariç hemen hemen aynı seviye sisteme sahibim (3070 Ti) lakin işlemcim boşta 60-75 arası bir sorun var çözemedim. Sizde de işlemci sıcaklıkları nasıl olur bilgilendirirseniz sevinirim.

Bende de aynı işlemci var undervolting ile çözdüm sorunu ben. Boşta 45-50 geziyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı