R9 5950X işlemci ile yapılan tarihin en iyi benchmark değeri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hakopera

Picopat
Daha fazla  
Burada şahsımla sayfalarca dalga geçilmesi sonucu hiç üşenmeyip sıvı nitrojen satın alarak yaptığım 5950x performans değerlerini paylaşıyorum.

Yasaklı olan benchmark sitesinde Ryzen 9 5950x işlemci ile yapılan tarihin en iyi 2. Benchmark puanı şu an bende. (115%) Hem de çok aşağılayıcı bir şekilde yani A520 anakart ile. 😀

Forum kurallarına uyarak bu bench sitesinin ismini ya da ekran görüntüsünü paylaşmıyorum. Bu siteye girerek bu benchmark puanını (115%) siz de görebilirsiniz. Adminlerden rica edersem şikayetlere rağmen bu konuyu silmesinler. Çünkü bu başlık silinirse iyi olan kaybeder, kötü olan kazanmış olur.

Not: VPN açık olduğu için ülke britanya çıkmış.

Varan 2:

Cinebench23 puanı ise şu şekilde;

Ben cevabını biliyorum ama bilgili arkadaşlar da cinebench platformu üzerinde kaçıncı olduğumu belirtirlerse sevinirim. Çünkü bench tam bitmeden sistem çöküyor. Umarım bu puan ile 5950x rekorlarının tamamı kırılmıştır. Bu saaten sonra bu arkadaşlara verilecek her hangi bir cevabım kalmamıştır.

Dalga geçtikleri konulardan sadece biri

Dosya Ekleri

• 3477953_f.jpg
    3477953_f.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Çünkü bench tam bitmeden sistem çöküyor.
"Üzülerek" belirtiyorum ki sistem çöküyorsa düzgün bir overclock işlemi yapamamışsın demektir.

Ayrıca Hakopera kullanıcı adıyla CPU-Z Validation yapıp atabilir misin sana zahmet? Madem bu kadar iddialısın, kanıtlayabilirsin bu şekilde.

Kaç GHz'de çalıştırdın işlemciyi? Hangi ayarları kullandın? Kaç mV ile yaptın? Biraz detay ver de inanalım bari. Ayrıca inatla "A520 OC metodu"nu da vermiyorsun, neden inanalım sana?

Son düzenleme:
Burada şahsımla sayfalarca dalga geçilmesi sonucu hiç üşenmeyip sıvı nitrojen satın alarak yaptığım 5950X performans değerlerini paylaşıyorum.

bu sitedeki yasaklı olan benchmark sitesinde Ryzen 9 5950X işlemci ile yapılan tarihin en iyi 2. benchmark puanı şu an bende. (115%) hem de çok aşağılayıcı bir şekilde yani A520 anakart ile. 😀

Forum kurallarına uyarak bu bench sitesinin ismini ya da ekran görüntüsünü paylaşmıyorum. Bu siteye girerek bu benchmark puanını (115%) siz de görebilirsiniz. Adminlerden rica edersem şikayetlere rağmen bu konuyu silmesinler. Çünkü bu başlık silinirse iyi olan kaybeder, kötü olan kazanmış olur.

Not: VPN açık olduğu için ülke britanya çıkmış.

Varan 2:

Cinebench23 puanı ise şu şekilde;

Ben cevabını biliyorum ama bilgili arkadaşlar da Cinebench platformu üzerinde kaçıncı olduğumu belirtirlerse sevinirim. Çünkü bench tam bitmeden sistem çöküyor. Umarım bu puan ile 5950X rekorlarının tamamı kırılmıştır. Bu saaten sonra bu arkadaşlara verilecek herhangi bir cevabım kalmamıştır.

Dalga geçtikleri konulardan sadece biri

Sistem cokuyorsa basarili bir OC yapamamissindir?

Çöküyorsa zaten kaldıramadığı anlamına gelir, sen nasibi zorlamışsın.

Düzgün OC, çökmeyendir.
Örnek olarak benim kartım oyunlarda 225+ coreclock ile çalışabiliyor, ancak çökemeler yüzünden başarılı olmuş olmuyor.

Ve hala Tayland'dan A520 anakartı kırıp(?) OC yaptığınıza inanmıyorum, X570 kullandığınızı düşünüyorum.

Ve hala Tayland'dan A520 anakartı kırıp(?) OC yaptığınıza inanmıyorum, X570 kullandığınızı düşünüyorum.
Tayland değil Tayvan 🤓☝🏽

Ayrıca göreceğiz bakalım CPU-Z Validation atabilecek mi acaba stabil olmayan overclock'u ile?

Tayland değil Tayvan 🤓

Ayrıca göreceğiz bakalım CPU-Z Validation atabilecek mi acaba stabil olmayan Overclock'u ile?

Atabileceğini sanmıyorum, hala ek olarak A520 kullandığına inanmıyorum, milletin X570 ile kıramadığı rekoru Tayvan'dan rehber yapıp A520 ile kırmak. 🤣 😭

Sistem çöküyor ve bununla övünüyor vay be. İki ekran görüntüsü attın diye haklı olduğunu falan mı sandın? A520 anakartlar yapısı bakımından, donanımsal olarak o.c yapılamaz, kilitliler. Öyle bir yerlerden atarak ben böyle yaptım ben şöyle yaptım demeye benzemiyor işte. Bir de VPN açık kalmış falan diyorsun bende inandım. Gerçekten kanıtlayabiliyorsan kanıtla inanalım. Yok neymiş o.c kilidini kırmış Tayvan taktiği güya. Aynen anakart üreticisinin bilerek donanımsal olarak kilitlediği şeyi açacaksın aynen. Zaten yapsan bile o anakart yanar dayanamaz yapısı elverişli değil. Yalan dolan konular açıp milletin zamanını çalma.

Ek olarak bu SSD'ler ne alaka? Sistemde bulunan SSD'ler Türkiye üzerinde satılmıyor, birisi Çin, diğeri ise Avrupa-Amerika şirketine ait, sanki VPN açık kalmamış direkt size ait olmayan farklı birine ait bu?

SSD'de VPN açık kalmış ondan markası farklı gözüküyor.

Ek olarak bu SSD'ler ne alaka? Sistemde bulunan SSD'ler Türkiye üzerinde satılmıyor, birisi Çin, diğeri ise Avrupa-Amerika şirketine ait, sanki VPN açık kalmamış direkt size ait olmayan farklı birine ait bu?

RAM de yok Türkiye'de. Onda da açık kalmış VPN galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı