- Makaleler
- 13
Asla cop bir kasa degil. Hazir kasa Turbox onermedik direkt markaya bakip cop demen sacma baya.
Direkt çöp ve dandik. Bir de attığı videoya bak.
Asla cop bir kasa degil. Hazir kasa Turbox onermedik direkt markaya bakip cop demen sacma baya.
Hocam ne alacağımı şaşırdım güzel bir liste atacak yok mu ya :d
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Bunlar gayet iyi. 7900x3D almadıysan 7800x3D al.![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
7900x3D almadıysan 7800x3D fark nedir? 7900x3D iyi mi değil yoksa işlevsel bir durumumu var?
Niye kazık yiyesin?
Haklısın o zaman 7800x3D iyisi onaylandı spariş attım hocam teşekkür ederim küle tipi soğutmayı sevmedim ama evet güzel bir soğutma tipi hoşuma gitmedi. Farklı bir soğutma tipi varsa alabilirim hocam.
Phantom spirit ile aynı fiyatta ama bir tık daha kötü. Yine yeterlidir ama önerim değildir Phantom spirit varken.![]()
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İÅlemci soÄutucusu - inventus
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 İÅlemci soÄutucusuinventus.com.tr
Hocam küle tipi olmasın 50 b bütçem var sen bana öner ama yeter ki kule tipi soğutma olmasın ve anakart öner. Lütfen.
Sıvı soğutma önermeyeceğim. Anakart önerebilirim.AMD için neden sıvı soğutma tercih edilmemeli?
İyi Sosyaller. Bugün neden sıvı soğutma tercih edilmemesi gerektiğini konuşacağız. Bazı Intel işlemcilere sıvı soğutma normal kullanıcıya da gerekebilir. O yüzden Intel için öneride bulunmuyorum ama "Sıvı Sızması, Fiyat, Performans, Ömür, Kasa Desteği" kısmı bütün işlemciler için aynıdır, AMD'ye...www.technopat.net
![]()
MSI PRO B650-S WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200MHZ(OC) ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.