Bu arkadaşın sistemi güzel olmuş. Bir eksik veya kusur göremedim. Konu sahibinin bunu göz önünde bulundurmasını öneririm.Ben hesapladım arkadaşın sistem 7000 civarı....
Attığım sistemin yanına R9 Fury x koy 1000 tl daha ucuz ama parçalar senin sistemi.Eki Görüntüle 84872
50.000 'e kadar çıkabilir. Sorun yok.Toplam bütçeniz ne kadar ?
Nedenki?O sistemi alacaksanız, AMD işlemciyi çıkarın kafanızdan.
Sorun Değil BağlarımBöyle yüksek bir AMD sitemi çalıştırmak için bilgisayarı elektrik direğine bağlamanız gerekiyor.
50.000 ?50.000 'e kadar çıkabilir. Sorun yok.
50.000 'e kadar çıkabilir. Sorun Yok. Ama Gta V 'i Very High ayarlarda fraps 4k hd ayarında +110 fps aldıracak sistem lazım.Bütçenizi söylerseniz yardımcı olabiliriz.
Peki i7 core 4790k işlemcide turbo boost ile 4.4 e amd de ise 4.7 ghz çıkıyor.Fury X mantıklı bir seçim. Rakibi GTX 980 Ti ile araların da ufak bir fark var ama fiyatıyla kapatıyor farkı. İşlemci konusunda İntel sistem kuman daha iyi olacaktır. AMD daha çok düşük bütçelere göre. İ7 serisi çok daha iyi olacaktır.
Herşey Ghz değildir.Peki i7 core 4790k işlemcide turbo boost ile 4.4 e amd de ise 4.7 ghz çıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.