Çözüm R9280x Crysis3 25 fps alıyorum

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz önce AMD sürücünü silin. DDU ile kalıntıları temizleyin ve 14.7 beta sürümünü kurun.

Crysis 3' ü ve ekran kartını en son sürüme yükseltmeni tavsiye ederim, sorunun devam ederse MSAA' yı 4x veya 2x yap. İyi sosyaller.

Oyunu az önce kurdum ya sen çok iyi fps almışsın yada bende sorun var=) r9 290 tri x 1920 1080 full detay oyunun başı yağmurlu sahne 18 fps .

Crysis 3' ü ve ekran kartını en son sürüme yükseltmeni tavsiye ederim, sorunun devam ederse MSAA' yı 4x veya 2x yap. İyi sosyaller.
MSAA yı dediğin gibi yapıcam, ben herşeyi olabilecek en yüksek değerlere çektim.

Peki MSAA nedir ?

Crysis 3'ün Vsync ayarında bug var kardeşim. Vsync'yi kapat ve oynamaya devam et. Normalde Vsync açık olduğu zaman Fps'yi 60 hz'ye sabitlemesi gerekir. Fakat Crysis 3'deki Vsync monitör ile optimize sorunu yaşadığı için Fps düşmesi yaşıyorsunuz. Dediğim gibi Vsync'yi kapatınız

Vsyn açık yada kapalı bende hiç bir fark olmadı , 18 fps ye kadar düşüyor r9 290 trix ile normalmi arkadaş 280 ile daha fazla aldığını söylüyor. İşlemci fx 8350 . Bu bilgisayarda oyun işine hakikatten son veriyorum az kaldı para tuzağından başka birşey değil .

Vsyn açık yada kapalı bende hiç bir fark olmadı , 18 fps ye kadar düşüyor r9 290 trix ile normalmi arkadaş 280 ile daha fazla aldığını söylüyor. İşlemci fx 8350 . Bu bilgisayarda oyun işine hakikatten son veriyorum az kaldı para tuzağından başka birşey değil .
Üstteki mesajımda da söyledim, şimdi de söylüyorum;
8x MSAA ekran kartına aşırı derecede yük bindirir. Ki büyük ihtimal sen 8x MSAA da oynuyorsun. Arkadaşın daha düşükte oynuyor. Ki 2x, 4x ve 8x MSAA nın farkını göremezsin. Ayrıca oyunun orijinal mi? Sürücülerin güncel mi? İşletim sistemin nedir? Oyunu güncelledin mi?

Windows 8.1, Herşey güncel ve orjinal, 8x msaa olsa bile r9 290 x ile bu kadar düşmemesi gerekmiyor mu? yanlız detay düşürünce hiçte senin dediğin gibi olmuyor 8 x den 4 e alınca bile fark oluyor. Grafik düşürmek çözüm olmamalı bu kadar paraya sistem toplayıp birde kasmamı yaşıyacağız benim öğrenmek istediğim bu yoksa harbiden az kaldı pc yi ya kaldırıp camdan atıcam yada yok parasına satıp ps4 e geçicem. Fifası ayrı sorun diğer oyunları ayrı sorun artık kesin kanaat getirdim oyun oynamak için bilgisayar aldığımdan dolayı kendimi enayi hissediyorum bir daha tövbe asla oyun için bilgisayara para vermicem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizi yazarsanız dar boğaz yapıp yapmadığını anlarız, cpu rem önemli onlarında hatrı sayılır hızda olmaları gerekir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 ,Herşey güncel ve orjinal,8x msaa olsa bile r9 290 x ile bu kadar düşmemesi gerekmiyormu, yanlız detay düşürünce hiçte senin dediğin gibi olmuyor 8 x den 4 e alınca bile fark oluyor .Grafik düşürmek çözüm olmamalı bu kadar paraya sistem toplayıp birde kasmamı yaşıyacağız benim öğrenmek istediğim bu yoksa harbiden az kaldı pc yi ya kaldırıp camdan atıcam yada yok parasına satıp ps4 e geçicem. Fifası ayrı sorun diğer oyunları ayrı sorun artık kesin kanaat getirdim oyun oynamak için bilgisayar aldığımdan dolayı kendimi enayi hissediyorum bir daha tövbe asla oyun için bilgisayara para vermicem.
O zaman ekran kartında sorun var. Ki tri-x lerde sorunlar olabiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı