Rabia Birsen Güvercin, Kim Milyoner Olmak İster'i kazandı!

Yarısı vergiye gider, artık bu paraya araba bile zor alınıyor.
1.000.000 altına sadece 51 model araba kaldı diye duymuştum. Maalesef artık 1.000.000 hiç bir şey. Bizim Hatay'da bile eski püskü 30 yıllık evler 1.5-2 milyona ilana konuluyor hocam. Bu para kimseye yetmez. 40.000 dolar bile değil.

• Beğen
İfadeler: T21
1.000.000 altına sadece 51 model araba kaldı diye duymuştum. Maalesef artık 1.000.000 hiç bir şey. Bizim Hatay'da bile eski püskü 30 yıllık evler 1.5-2 milyona ilana konuluyor hocam. Bu para kimseye yetmez. 40.000 dolar bile değil.
Ortalama ev fiyatı il ve ilçe bazında değişiyor.
Burada 1 milyona anca 10 yaşında 1+1 bulunur, 2+1 için aman neyse. Bu mevzuları az çok biliyoruz.

Ortalama ev fiyatı il ve ilçe bazında değişiyor.
Burada 1 milyona anca 10 yaşında 1+1 bulunur, 2+1 için aman neyse. Bu mevzuları az çok biliyoruz.
Hocam özellikle "Hatay'da" diye belirttim. Yani İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, gibi yerleri siz düşünün.

• Beğen
İfadeler: T21
Helal olsun. Bu yarışma kaç yıldır yayınlanıyor ama 2 tane milyoner çıktı henüz.

Hayırlısı olsun, umarım "Kim Milyoner Olmak İster" programının para miktarını güncellerler. :)

1 milyon lira bizde de var ama milyoner değiliz hocam. Zaten yarışmada verilen paranın çoğu vergiye gidiyor.

1 milyon lira bizde de var ama milyoner değiliz hocam. Zaten yarışmada verilen paranın çoğu vergiye gidiyor.
Hiç sorma hocam, çıkmazdayız, o paraya dolar alsan onun da kendi enflasyonu var. 😂
Hocam özellikle "Hatay'da" diye belirttim. Yani İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, gibi yerleri siz düşünün.
Oralarda ortalama daire parası bir aralar 5-6 milyondu, şimdi uçmuştur yine.

Kazandığının büyük kısmı vergiye gidiyor diye biliyorum. Kendisine 600-700 Bin filan düşmüştür. Ama yine de hem büyük başarı hem de büyük para. Tebrik ederim.
%20 vergiye gidiyor olması lazım. Yani 800 bin TL geçiyor yarışmacının eline.

Hayırlısı olsun, umarım "Kim Milyoner Olmak İster" programının para miktarını güncellerler. :)

Şart. Yarışmadan en fazla para kazananlar arasında bu kız ilk 50'ye zor girmiştir sanırım.

Düşün eskiden o kadar 125K kazananları hatta ilk sezonlar 60K kazananları. Hepsinin cebine dolar bazında daha çok para girdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı