Radeon 23.9.2 sürümünde göz kırpma

231981

Kilopat
Makaleler
1
Ekran kartı
MSI Mech RX 5500 XT 4GB
RX 5500 XT kullanıyorum ve inanılmaz derecede göz kırpma sorunu var. Her oyunda yapıyor şu anda, masaüstünde bile var bu sorun. Sanırım sürücü kaynaklı bir sorun. Bu ekran kartı için önerebileceğiniz stabil bir sürücü var mı acaba? Adam gibi oyun da oynayamıyorum.

RX 5500 XT kullanıyorum ve inanılmaz derecede göz kırpma sorunu var. Her oyunda yapıyor şu anda, masaüstünde bile var bu sorun. Sanırım sürücü kaynaklı bir sorun. Bu ekran kartı için önerebileceğiniz stabil bir sürücü var mı acaba? Adam gibi oyun da oynayamıyorum.
Sürücü kaldırıp tekrar kurun devam ediyor ise sürüm olarak bana göre şuana kadar stabildi 23.9.1 sürümüne dönün. Yine devam ediyorsa başka soruna odaklanmak lazım.

23.5.2, 23.7.1 veya daha eski isterseniz 22.11.2.

Göz kırpmaktan kastın nedir tam olarak? Siyah veya grilerde anlık parlama mı yapıyor?

Hocam mesela alt + Tab tuşu basılı kalmış gibi sanki anlık görüntü gidip geliyor. Rust oyununda da nereye tıklarsam tıklayayım sürekli altta ki görev çubuğu çıkıp duruyor vallahi sıkıldım bu AMD kartların sorunundan.

Sürücü kaldırıp tekrar kurun devam ediyor ise sürüm olarak bana göre şu ana kadar stabildi 23.9.1 sürümüne dönün. Yine devam ediyorsa başka soruna odaklanmak lazım.

Az önce bu kuruluydu bunda da var biraz her zaman olmuyor tabii denemek için 23.9.2 kurdum pişman etti.

23.5.2 sürümünü bir deneyebilirsiniz.

Bunu deneyeceğim bir de herkes bu sürümü önermiş.

23.5.2, 23.7.1 veya daha eski isterseniz 22.11.2.

23.5.2 sürümünü deneyeceğim. 22.11.2 çok eski değil mi hocam?

Eski zaten, eski isterseniz diye atmıştım. 23.7.1'de deneyebilirsiniz. Şahsen şu an en stabil sürücülerden.

23.5.2 kuracağım bakalım duruma göre onu da denerim hocam. Bu sürücülerin arasında çok FPS farkı olur mu peki hocam?

@231981 FreeSync açıksa kapatmayı dener misin geçici olarak?

Monitör desteklemiyor zaten hocam.

Arkadaşlar 23.5.2 sürümünü kurdum bu göz kırpma sorunu yok bunda. 3.rakamı 9 olan sürücüler nedense bana hiç iyi gelmedi çoğu forumda okuyup takip ediyorum da herkes eski sürümlere geri dönüyor. RX 6xxx serisinde bile sorun yaşayan insanlar var. Ben akıllandım bundan sonra ekran kartı alırsam NVIDIA alacağım bu AMD'nin sürücü sorunları uzun bir süre bitmez devam eder. Sıkıldım resmen elimde ki kartla adamakıllı oyun oynayamıyorum 2 aydır. 500 kere sürücü kurdum sildim tam olarak stabil mi değil mi onu da bilmiyorum ama 23.5.2 sürümünü kurdum bakalım nasıl olacak. 23.7. 1 önerenler de çok bu arada bu nasıl sizce? 23.5.2 ile arasında FPS farkı var mı? Olmadı onu da kurup deneyelim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar 23.5.2 sürümünü kurdum bu göz kırpma sorunu yok bunda. 3.rakamı 9 olan sürücüler nedense bana hiç iyi gelmedi çoğu forumda okuyup takip ediyorum da herkes eski sürümlere geri dönüyor. RX 6xxx serisinde bile sorun yaşayan insanlar var. Ben akıllandım bundan sonra ekran kartı alırsam NVIDIA alacağım bu AMD'nin sürücü sorunları uzun bir süre bitmez devam eder. Sıkıldım resmen elimde ki kartla adamakıllı oyun oynayamıyorum 2 aydır. 500 kere sürücü kurdum sildim tam olarak stabil mi değil mi onu da bilmiyorum ama 23.5.2 sürümünü kurdum bakalım nasıl olacak. 23.7. 1 önerenler de çok bu arada bu nasıl sizce? 23.5.2 ile arasında FPS farkı var mı? Olmadı onu da kurup deneyelim.

Aynen öyle, ben de sürücü sorunları düzelmiştir diyerek RX 6600 aldım lakin sürekli problem yaşayıp durdum. NVIDIA gerçekten bu konuları çoktan aşmış, eski kartım GTX 1050'i kutudan çıkan CD'deki Driver ile yıllarca kullanmıştım hiçbir sorun yaşamadım. Intel bile ekran kartı sektöründe yeni olmasına rağmen sürücülerini düzeltiyor, hatalarını kapatıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı