Radeon 7600M AC: Unity kaldırır mı?

Egaks

Centipat
Arkadaşlar benim bilgisayarımın özellikleri;
  • İşlemci: Intel Core i5 3230M 2.60 GHz up to 3.20 GHz
  • RAM: 6 GB
  • Ekran kartı: AMD Radeon 7600M series
Not: Ekran kartı olarak bu (AMD Radeon 7600M series) yazıyor her programla tam modelini öğrenmeye çalıştım ama hepsinde aynısı yazdı. Galiba 7670M ile özellikleri aynıdır diye düşünüyorum.

Arkadaşlar bu sistem AC: Unity'i kaldırır mı?

Cevaplarınızı bekliyorum!

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
En düşük çözünürlük ve ayarlarda oynarsınız fakat aşırı derecede düşük FPS alacağınız için keyifli olmaz diye düşünüyorum. Bu oyunların laptoplar için çok sıkıntılı çalıştığı söyleniyor. Aşağıdaki videoda aynı ekran kartı, daha iyi işlemci ve RAM ile test edilen bir video var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
En düşük çözünürlük ve ayarlarda oynarsınız fakat aşırı derecede düşük FPS alacağınız için keyifli olmaz diye düşünüyorum. Bu oyunların laptoplar için çok sıkıntılı çalıştığı söyleniyor. Aşağıdaki videoda aynı ekran kartı, daha iyi işlemci ve RAM ile test edilen bir video var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…