Radeon ayarları yok

DgknYlmz

Decapat
İyi günler, iyi forumlar dilerim. MSİ Armor RX580 8G O.C kullanıcısıyım. Dün 18.12.2 en son versiyon olan sürücüyü kurdum. Kurduktan sonra Radeon ayarları simgesinin gizli simgeler kısmında olmadığını fark ettim. Sağ tık yapıp açıyorum ancak işe yaramıyor. Gizli simgeleri düzenlemek için lisanlı bir Windows'a ihtiyacım var. Ancak halihazırda bir anahtar yok. Başka bir çözüm yolu var mıdır? Yardımlarınızı bekliyor olacağım. Teşekkürler.

Ben de RX480 kullanıcısıyım. Dün 18.12.2.2'yi kurduğumda Radeon Ayarları açılmıyordu. DDU ile kaldırıp 18.12.2.1 (bir önceki sürümü) kurdum ve açıldı. Son çıkan güncellemede bir sorun var yani.

@DryreL DDU ile sürücüleri kaldırınca beraberinde sorun da teşvik ediyormuş sanırım. Örn. driver yüklerken yükleyicinin ekran kartını bulamaması. Veyahut kendi kapatması gibi. Böyle konularda pek güvenemiyorum.
Sorun Çözüldü. Bilgisayarı güvenli modda başlatıp DDU ile gereken ayarlamaları yapıp grafik sürücüsünü kaldırdım. B18.12.1.1 sürücüsünü yükledim. Radeon ayarlarına artık erişebiliyorum. Yeni sürüm olan 18.12.2.2 sıkıntılı. Yakında yeni bir güncelleme ile çözerler. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı