Radeon HD6850 sistemde Valorant FPS düşüşü

GriTon

Hectopat
Katılım
28 Şubat 2022
Mesajlar
348
Çözümler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 5500 - ASUS DUAL RTX 3060 12GB - GIGABYTE B450M-K ANAKART - 2x8 corsair 3200mhz ram - MSI 500gb M2 SSD
Cinsiyet
Erkek
RAM
4gb
Ekran kartı
AMD Readon HD6850 1GB
Anakart
X58
İşlemci
i7 920
Valorant oynarken FPS 80-140 iken 1-30 oluyor ve düzelmiyor ve bu bir anda oluyor. Yani her şey 1 saniye içinde oluyor ama drop gibi değil düzelmiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten bu sorun bir süre önce yoktu bir anda olmaya başladı acaba RAM'i 8 GB'a yükseltsem düzelir mi sorun acaba.

Tamamdir hocam hepinize çok teşekkürler.

Evet RAM'i 8 GB yaparsan hem FPS artar hem de droplar azalır. Termal macun yenileyip kasaya iyi bir hava akışı sağlarsan rahatça oynarsın.
 
Hocam sisteminiz yeni nesil oyunları oynamaya elverişli durmuyor. 4GB RAM Windows'a mı yetsin yoksa oyuna mı yetişsin?

Bu sistemle her şekilde FPS drop yersiniz. RAM'i yükseltseniz ekran kartınız neden olabilir, ekran kartını yükseltseniz işlemciniz darboğaz yapar. Yani kısaca bu sistemle FPS drop yememe gibi bir lüksünüz yok.
 
Kartla ilgili sorun olduğunu düşünüyorum yakında chipset arızası verebilir.

Bu sorun yokken ekran gidip geliyordu sonra bu sorunu birkaç video ile çözdüm sonra bu sorun ortaya çıkti.
Ekran kartı kendini devre dışı bırakıyor olabilir mi acaba çünkü bir süre sonra oyun kararıyor sonra tamamen donuyor.
 
1024x768 hocam

Hiç kasma olmuyor oyunda 0 drop ama 1,2 maç sonra fps 10 20 oluyor hareket edemiyorum bule

Hocam macunu en son 7 yil önce degistirdim yeniden değiştiricem ama macun nereden bulabilirim önerdiğiniz varmi
farketmez internetten veya dışarıdan alsan işini görür
Bu sorun yokken ekran gidip geliyordu sonra bu sorunu birkaç video ile çözdüm sonra bu sorun ortaya çıkti.
Ekran kartı kendini devre dışı bırakıyor olabilir mi acaba çünkü bir süre sonra oyun kararıyor sonra tamamen donuyor.
Rami 8 yap termal macunu yenile kasayı temizle sorun büyük ihtimalle düzelir. Eğer düzelmezse ekran kartında sorun vardır
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı