Radeon RX 460 FPS düşüşleri

İşletim sistemi
Windows 10

kerim5441

Decapat
Sistem aşağıdaki resimdeki gibidir. Biliyorum iyi bir sisteme sahip değilim fakat normalde aldığım FPS'lerin çok altına düşmeye başladım. Bunun sebebi nedir?

Örnekler:
- Önceden League of Legends gibi bir oyunda ortalama 90-120 arası FPS alırken şu an 70 üstüne çıkamıyorum.
- Valorant gibi bir oyunda fightlarda 20-30 FPS'e kadar düşüyorum. Fightsız bir alanda en fazla 50-60 FPS alıyorum.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    23,1 KB · Görüntüleme: 50
  • 2.png
    2.png
    21,8 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem aşağıdaki resimdeki gibidir. Biliyorum iyi bir sisteme sahip değilim fakat normalde aldığım FPS'lerin çok altına düşmeye başladım. Bunun sebebi nedir?

Örnekler:
- Önceden League of Legends gibi bir oyunda ortalama 90-120 arası FPS alırken şu an 70 üstüne çıkamıyorum.
- Valorant gibi bir oyunda fightlarda 20-30 FPS'e kadar düşüyorum. Fightsız bir alanda en fazla 50-60 FPS alıyorum.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Bilgisayarında herhangi bir virüs var mı virüs taraması yapmanı öneririm ve bilgisayarına nasıl bakıyorsun düzenli bakım yapıyor musun?

Düzenli yapmıyorum fakat daha yeni yaptım yine de bir şey değişmedi. Virüs olduğunu sanmıyorum daha yeni formatladım.
Bilgisayarında herhangi bir virüs var mı virüs taraması yapmanı öneririm ve bilgisayarına nasıl bakıyorsun düzenli bakım yapıyor musun?

Bir de işlemcimin soğutucusunun ayakları kırık fakat bu önceden de vardı öyleyken bir sorun yoktu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı