Radeon RX 5600 XT sistem görüntü kalitesi düşük

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarım da görüntüm sanki düşük bitrateli yayın izliyormuşum gibi birbirine giriyor, bunun için ne yapmam gerek? 2-3 kere DDU ile Driver'ı silip yükledim ancak hiçbir sonuç elde edemedim. Oynadığım oyundan zevk alamıyorum. Sistemi İtopya'dan aldım ilk aldığım günden beri böyle ancak ben monitörden kaynaklı sanmıştım. Ve bunun için 165 Hz monitör vs de aldım ancak sorun hala giderilmedi. Sorunu bilen birileri yardım ederse sevinirim.

Sistem özelliklerim.

Ekran kartı: ASUS TUF 3 Radeon RX 5600 XT OC EVO 6 GB GDDR6 192 Bit İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 35MB 7nm RAM/BELLEK: 2 X Corsair 8 GB Vengeance LPX siyah 3000MHz CL16 DDR4 Single kit RAM (16 gb) depolama SATA SSD: J&d 480 GB 550/520 M.2 SSD: Toshiba OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD Anakart: ASUS Prime B450M-K 4400MHz(oc) DDR4 soket AM4 M.2 DVI VGA mATX

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önceden Nvidia kart kullanıyorsanız AMD'ye geçince cansız geliyor renkler. Aynı kartın MSI versiyonunu iade ettim ben alışamadığım için.

Hangi kablo ile bağladınız?
DP(DisplayPort)
Daha önceden Nvidia kart kullanıyorsanız AMD'ye geçince cansız geliyor renkler. Aynı kartın MSI versiyonunu iade ettim ben alışamadığım için.
renklerle alakası yok bildiğin görüntü kirli gibi pixeller titriyor gibi hissettiriyor. Her oyunda MSAA Full olmasına rağmen heryer pixel diğer sistemimde bu şekilde değil.

Fotoğraf atabilir misin?
fotoğraf da belli olmuyor, çünkü haraket edince birbirine giriyor düz ekranda sorun yok.
Fotoğraf atabilir misin?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

video daki silahın ucuna bakın bu şekilde oluyor mesela ama daha çok oluyor bu sadece küçük örnek
Fotoğraf atabilir misin?
buyrun burdaki farların olduğu yerlere bakın bu şekilde örnekler çok
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

konu güncel.

Son düzenleme:
Ekran kartı ayarlarında "**** filtreleme" diye bir ayar vardı tam ismini unuttum oyuna özel de yapabilirsin kenar düzeltmeye yarıyor tikini açıp deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı