kuzeysdadsa
Hectopat
redeon rx 570 seriesYavaş gibi. 1240 MHz'lere çıkması gerekmiyor mu? Tam modeli ne kartın?
ya yüksek yerde duruyor izmirde yaşıyorum çok sıcak ne yapmam gerek acaba önceden 65 civarıydı ama şuan tek lol oynuyorum ets 2 oynayınca yüksek oluyorduSıcaklık oldukça iyi.
Not: 85 dereceye gelmiş yük altında, sisteminiz nasıl bir yerde duruyor?
Hava alıyor mu? Çünkü 85 derece fazlasıyla sıcak.
Radeon ayarlarını tam bilmediğimden de tam konuşamıyorum aslında. Tam anlamadım 2. görsel fanın kaç derecede ne kadar döneceğini mi gösteriyor yoksa yük altında değerlerimi. Boşta değerler normal önemli olan yük altındaki değerler zaten.85 derece değil fotoda ama boştaki sıcaklık
anlamadım ama kötü mü yani zararı olur mu acaba ?Sıcaklık yüzünden kendi frenliyordur veya arkadaş undervolt yapmıştır.
Tam model lazım, MSI Armor gibi, Sapphire Nitro gibi.Radeon rx 570 series.
Anlamadım ama kötü mü yani zararı olur mu acaba?
yükte bir oyun oynamıyorum ama ets 2 de 80 kadar çıktıRadeon ayarlarını tam bilmediğimden de tam konuşamıyorum aslında. Tam anlamadım 2. görsel fanın kaç derece ne kadar döneceğini mi gösteriyor yoksa yük altında değerlerimi. Boşta değerler normal önemli olan yük altındaki değerler zaten.
kaç yapmam lazım onu acaba ben pek anlamıyorum daNeden frekans 1040 onu anlamadım. Rx 570 genel anlamda karttan karta değişse de 1260 - 1300 falan oluyor. Örneğin benim Asus Strix Rx570 1300 Mhz.
Siz olayı çok yanlış anlamışsınız. Gorseldeki değerler kartın çalışma grafikleri. Tam yükte 85 derece falan değil O, kaç derecede fanlar yüzde kaç çalışacak demek. Kaç Mv'da kart kaç MHz çalışacak demek.
Tam model lazım, MSI Armor gibi, Sapphire Nitro gibi.
yani boşta evet ısınıyor nasıl yapmam gerek peki ? sıcaklık düşmesini istiyorum tabi ki boşta 47 46 derece bu fazla diyorlarSiz undervolt yapmadı iseniz olmaz.
Ama fazla ısınıyor ise yapmanızda fayda ver.
- Tarafı ise maksimum 2,3 FPS kaybedersin ama sıcaklık stabil kalır.
ne yapmam gerek acaba peki benim1300 MHz'de, Full yükte 74 derece alıyorum. 85 oldukça fazla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.