Radeon RX 5700 XT Ekran Kartı PRIME B450M-K Anakarta Takılır mı?

Alan çoğu kişi 2K'da kullanır diye düşünüyorum. Fakat, elde PCIe 4.0 desteklemeyen anakart varsa veya daha ucuz bir anakart alınmak isteniyorsa, X570 almaya gerek yok. Bu yüzden tamamen bütçe önemli. PCIe 3.0 üzerinde de sorun olmayacağı için, bütçe kısıtlıysa 3.0 yeterli derim ben.
Haklısınız hocam. Kullanım amacı/şekli belirtilmemiş. Soru sormuş ve cevabı bu şekilde vermek istedim. Bence de AMD 2020 yılında muhtemel olarak soket değiştirecekken gidip x570 alınmaz.

Arkadaşlar 2K, 4K da gözüm yok 1080p yeterli benim için gerek oyun gerek video renderlamada 1080p kullanacağım.
Eğer diyorsanız seni üzmez diye almayı düşünüyorum fiyatına göre çok iyi bence.
2. sorum da R5 3600 ile darboğaz yaşar mı?
3.sorum direkt olarak bu haliyle mi satın alayım yoksa diğer ekran kartları gibi fanlı olarak üretilecek mi?
Üretilirse hangisini almak daha mantıklı olur?

Arkadaşlar 2K, 4K da gözüm yok 1080p yeterli benim için gerek oyun gerek video renderlamada 1080p kullanacağım.
Yaşamaz. Seni üzmez
Bence biraz daha bekle blower fan sıkıntılı biraz. Çift ve üçlü fan kartlar çıkacak. Ama fiyat farkı olacak illaki

3.sorum direkt olarak bu haliyle mi satın alayım yoksa diğer ekran kartları gibi fanlı olarak üretilecek mi?
Üretilirse hangisini almak daha mantıklı olur?
Tabii ki partner soğutmaları bekleyin. Sapphire Pulse modeli, referans modelden sadece 10 dolar pahalı. Bu arada alabilirseniz 2K monitör almaya çalışın. Kart tam bir 2K canavarı.

Tabii ki partner soğutmaları bekleyin. Sapphire Pulse modeli, referans modelden sadece 10 dolar pahalı. Bu arada alabilirseniz 2K monitör almaya çalışın. Kart tam bir 2K canavarı.
Hocam Pulse tek fan mı çift fan mı bence tek fan ile blower arasında ahım şahım fark yok zaten

Hocam Pulse tek fan mı çift fan mı bence tek fan ile blower arasında ahım şahım fark yok zaten
Değil hocam. Gayet serin çalışıyor.

b6638bc3-3ab4-4a99-86c0-5027a94de0e7.png

Kartı alasım geldi afet duruyor :)
PowerColor Red Devil falan da geldi hocam. O da fena. Şuan testi yapılan en serin RX 5700XT diye biliyorum. Yanlışım yoksa fiyatı 450 dolar civarı olacakmış.

RGB Mousepad.jpg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı