Radeon RX5700XT driver sorunu

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, yazın başında bir sistem toplamayı düşünüyorum. RTX 2060 Super ile RX5700xt arasında kaldım. RX5700xt gerçekten güçlü bir kart, fakat driver sorunu canımı sıkıyor. Driver sorunu ve ince ayarlar ile uğraşmak istemiyorum. Şu anda RX5700xt ekran kartının herhangi bir sorunu var mı? Sürücü sorunlarını düzeltebildiler mi? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, yazın başında bir sistem toplamayı düşünüyorum. RTX 2060 Super ile RX5700xt arasında kaldım. RX5700xt gerçekten güçlü bir kart, fakat driver sorunu canımı sıkıyor. Driver sorunu ve ince ayarlar ile uğraşmak istemiyorum. Şu anda RX5700xt ekran kartının herhangi bir sorunu var mı? Sürücü sorunlarını düzeltebildiler mi? Yardımcı olur musunuz?
RX 5700 xt pulse kullanıyorum. En son 19.12.1 sürümünde şuan herhangi bir sorun yaşamadım. 2 ay kadar kullanıyorum bir kaç ufak ayar dışında pek birşey yapmadım, sıkıntısız kullanmaktayım.

Deli gibi driver sorunu var unreal engine motoruyla üretilmiş oyunlarda mini stutteringler,fps droplar call of modernwarfare da 2 sn yeli donmalar. Witcher 3 te shader cache sorunu sürekli takılmalar. Yani yok dediğiniz ne tam anlamadım:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı