Radeon Software 23.2.2 indirilir mi?

@kino.

Hocam korkuyorum ya bir şey olur mu diye.

Ben kullanıyorum gayet güzel. Siz de ne korkuyorsunuz bu kadar, ben bu karta ölümüne overclcok yapıyorum, her teste sokuyorum, tüm sürücülerle kullanıyorum, yapay zekaya resim bile çizdiriyorum normalde herkes "vay NVIDIA şart, CUDA lazım CUDA" derken.

Eski nesiller için kesin konuşamam lakin 6000 serisi için kökleyin gitsin, AMD kartı en iyi kullanmak için kurcalamak, öğrenmek, gerekirse hatalar almak ve düzeltmek lazım.

Vallahi internette Windows'u çökertti tarzı şeyler gördüm 22.1.1'den devam edeceğim sıkıntım yok. AMD ekran kartın varsa stabil driver bulduc mu değişmiycen mecbur :D rezalet yazılımları gerçekten.

Ben kullanıyorum gayet güzel. Siz de ne korkuyorsunuz bu kadar, ben bu karta ölümüne overclcok yapıyorum, her teste sokuyorum, tüm sürücülerle kullanıyorum, yapay zekaya resim bile çizdiriyorum normalde herkes "vay NVIDIA şart, CUDA lazım CUDA" derken.

Eski nesiller için kesin konuşamam lakin 6000 serisi için kökleyin gitsin, AMD kartı en iyi kullanmak için kurcalamak, öğrenmek, gerekirse hatalar almak ve düzeltmek lazım.
Bilmiyorum ama nedense içime kurt düşüyor.

Bilmiyorum ama nedense içime kurt düşüyor.

Ne kadar öğrenirsen o kadar az kurt düşer içine. Biz de karnımızdan AMD kart ile doğmadık elimde ilk yeni nesil Radeon alıp "bu neymiş" diye baktığımda sene 2020'ydi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı