Hocam korkuyorum ya bir şey olur mu diye.İki gündür aktif oyun oynayarak kullanıyorum, problem yok.
Hocam en kötü ihtimalle oyunlarda crash verir sizde sürücüyü kaldırıp eskisinden devam edersiniz. Stabil bir sürüm gibi duruyor deneyin derim.
Bilmiyorum ama nedense içime kurt düşüyor.Ben kullanıyorum gayet güzel. Siz de ne korkuyorsunuz bu kadar, ben bu karta ölümüne overclcok yapıyorum, her teste sokuyorum, tüm sürücülerle kullanıyorum, yapay zekaya resim bile çizdiriyorum normalde herkes "vay NVIDIA şart, CUDA lazım CUDA" derken.
Yapay zeka yardımı ile yaptığım bazı görseller
Bugün Zettapat olduğuma göre normalden farklı bir konu açıp bazı kendi yaptığım görselleri paylaşmak istedim. Daha çok acemiyim tabi ki, bu yüzden hatalar, eksikler vb. olabilir. İstanbul Boğazı. Arcane serisinden Vi ile Ekko Yemek tabağı. Bir Büyücü Okulu öğrencisi.www.technopat.net
Eski nesiller için kesin konuşamam lakin 6000 serisi için kökleyin gitsin, AMD kartı en iyi kullanmak için kurcalamak, öğrenmek, gerekirse hatalar almak ve düzeltmek lazım.
Bilmiyorum ama nedense içime kurt düşüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.