Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.2.2 stabil durumda mı?

Diss2ready

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi, Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.2.2 şuanda stabil durumda mı? RX 580 kullanıyorum, 20.2.2 sürümüne geçmeli miyim sizce?

Ben rx570 kullanıcısıyım ve 20.2.2 kullanıyorum. Öncelikle temiz kurulum yapmadım. Oyunlarda fps droplarım metro exodus için devam ediyor. Harici sekiroda oyun yeni açıldığında drop giriyor ve sonradan toparlıyor. İşlemcim i3 9100f darboğaz yaşamıyorum. Çünkü adrenalin 20.1.3 güncellemesinde metro exodusta drop yaşamayı geçtim karakter donarak hareket ediyordu. Yani fps düşmüyordu. Fps 75 te iken karakter dona dona takılarak hareket ediyordu. 20.2.1 de düzeldi bayağı 20.2.2 de de dahada düzelme var fakat ani drop yaşıyorum hala.

Hocam merhabalar. Bir sorum olacaktı. Sıcaklık değerleri oyunlarda yüksek ayarlarda kaç arası gidip geliyor. Ben de sizinle aynı kartı kullanıyorum da

Şu an eski ve soba ile ısınan bir evdeyim. Haliyle ortam sıcaklığı değişken ve soba yandığında ısı dağılımı çok dengeli değil. Dün akşam hafif serin olan bir ortamda biraz GTA V oynadım. Tüm ayarlar maksimum seviyedeydi. İşlemcideki sıcaklık dalgalanmasını çözmek için yaptığım undervolt işlemininin sonucunu test ediyordum. Gözüm işlemcideydi ama yanlış hatırlamıyorsam Afterburner'da GPU 63-65 civarı gidiyordu ve VRM için en fazla 68 gördüm. Ortamın fazla sıcak olduğu zamanlar GPU 70 dereceyi görüp geçiyordu.

Şu an eski ve soba ile ısınan bir evdeyim. Haliyle ortam sıcaklığı değişken ve soba yandığında ısı dağılımı çok dengeli değil. Dün akşam hafif serin olan bir ortamda biraz GTA V oynadım. Tüm ayarlar maksimum seviyedeydi. İşlemcideki sıcaklık dalgalanmasını çözmek için yaptığım undervolt işlemininin sonucunu test ediyordum. Gözüm işlemcideydi ama yanlış hatırlamıyorsam Afterburner'da GPU 63-65 civarı gidiyordu ve VRM için en fazla 68 gördüm. Ortamın fazla sıcak olduğu zamanlar GPU 70 dereceyi görüp geçiyordu.
Undervolt için 2050MHz 1100mV öneririm. Nitro+ kullanıyorum bende stabil çalışıyordu ama şuan stok kullanıyorum sıcaklık değerlerimde bir sorun olmadığı için.

Undervolt için 2050MHz 1100mV öneririm. Nitro+ kullanıyorum bende stabil çalışıyordu ama şuan stok kullanıyorum sıcaklık değerlerimde bir sorun olmadığı için.

Sıcaklık sorunu zaten işlemcideydi. Ekran kartı hız veya sıcaklık konusunda hiç üzmedi. Çok güzel yapmışlar. Şimdi işlemci ekran kartından da serin çalışıyor. 😃 4200 Mhz hızı maksimum 65 derecede görüyor.

Gerekli olmasa da merak ettim, ekran kartı uv işlemi nereden ve nasıl yapılıyor. Bu işlere pek girmeyi düşünmedim ama işlemci için gerekli olmuştu. BIOS Vddcr CPU voltage kısmından hallettim.

Sıcaklık sorunu zaten işlemcideydi. Ekran kartı hız veya sıcaklık konusunda hiç üzmedi. Çok güzel yapmışlar. Şimdi işlemci ekran kartından da serin çalışıyor. 😃 4200 Mhz hızı maksimum 65 derecede görüyor.

Gerekli olmasa da merak ettim, ekran kartı uv işlemi nereden ve nasıl yapılıyor. Bu işlere pek girmeyi düşünmedim ama işlemci için gerekli olmuştu. BIOS Vddcr CPU voltage kısmından hallettim.
Pardon ben UV'u ekran kartı için yaptınız sandım. Ekran kartı UV için Radeon Software veya MSI Afterburner üzerinden yapabilirsiniz. Ama sıcaklık değerleriniz iyiyse uğraşmayın bence hiç. Ben Heaven Benchmark ile 2050MHz 1075mV gördüm en iyi değer olarak. Ekran kartı 60 dereceyi geçmedi. Ama nedense PUBG'de stabil çalışmadı. Sonra ne gerek var diyip ayarları sıfırladım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı