Radeon Software boşta VRAM kullanımı %110

IIMERTII

Hectopat
Daha fazla  
Laptop boş dururken baktım. Şöyle oluyor.

2021-08-23 (3).png

Ve bu kadar değil. Az önce baktığımda SS almak için %136 ya kadar çıktı. Neden oluyor acaba?

Afterburner'a giriş yaptığınız zaman anlık MHz değerini göreceksiniz. Ekran görüntüsü atarsanız anlayabiliriz.

Afterburner'a giriş yaptığınız zaman anlık MHz değerini göreceksiniz. Ekran görüntüsü atarsanız anlayabiliriz.
2021-08-23 (5).png

Aşağı alıp tekrar açınca üstteki saniyelik 2000 oluyordu. Ve ssi aldığım zaman arkada Windows güvenliği tam tarama yapıyordu. Şimdi bitirdi yeni tehdit bulunamadı.
Tazeleme hızını 60 Hertz yapıp tekrar kontrol eder misin?
Nerden yapacağım ? Kusura bakmayın her şeyi soruyorum kendim yanlış bir şey yaparım diye.

Eki Görüntüle 1146444

Aşağı alıp tekrar açınca üstteki saniyelik 2000 oluyordu. Ve ssi aldığım zaman arkada Windows güvenliği tam tarama yapıyordu. Şimdi bitirdi yeni tehdit bulunamadı.

Nerden yapacağım ? Kusura bakmayın her şeyi soruyorum kendim yanlış bir şey yaparım diye.

Gelişmiş görünü ayarları:

1629736193664.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı