Virüs yeme ihtimalim çok az. Ama bakayım görev yöneticisine.Görev yöneticisinden çalışan işlemlere bakar mısın? Mining virüsü yemiş olabilir misin?
Hocam neye bakmam gerekiyor işlemlerden ?Görev yöneticisinden çalışan işlemlere bakar mısın? Mining virüsü yemiş olabilir misin?
Hocam afterburner yüklü laptopta. Neresinden bakacağım ?MSI Afterburner ile değerleri tekrar kontrol eder misin?
Afterburner'a giriş yaptığınız zaman anlık MHz değerini göreceksiniz. Ekran görüntüsü atarsanız anlayabiliriz.
Nerden yapacağım ? Kusura bakmayın her şeyi soruyorum kendim yanlış bir şey yaparım diye.Tazeleme hızını 60 Hertz yapıp tekrar kontrol eder misin?
Eki Görüntüle 1146444
Aşağı alıp tekrar açınca üstteki saniyelik 2000 oluyordu. Ve ssi aldığım zaman arkada Windows güvenliği tam tarama yapıyordu. Şimdi bitirdi yeni tehdit bulunamadı.
Nerden yapacağım ? Kusura bakmayın her şeyi soruyorum kendim yanlış bir şey yaparım diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.