Radeon Software Kayıt/Yayın bölümü yok

Serhat_0612

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, software güncelleme yaptım. Güncelleme yaptıktan sonra Radeon Software girdim baktım birçok özelliği göremedim. Örneğin ayarlarda ekran ayarlarını, kayıt ve yayın ayarlarını göremedim. Acaba dedim güncelle eden dolayı mıdır? Aygıt Yöneticisi'nden kullandığım ekran kartına gelip(RX6600) eski sürücüyü yükledim. Yanlış hatırlamıyorsam 23.7.2'ye geri döndü fakat yine eskisi gibiydi. Nasıl düzeltebilirim? Kayıt ve yayın almak istiyorum.

Merhaba, software güncelleme yaptım. Güncelleme yaptıktan sonra Radeon Software girdim baktım birçok özelliği göremedim. Örneğin ayarlarda ekran ayarlarını, kayıt ve yayın ayarlarını göremedim. Acaba dedim güncelle eden dolayı mıdır? Aygıt Yöneticisi'nden kullandığım ekran kartına gelip(RX6600) eski sürücüyü yükledim. Yanlış hatırlamıyorsam 23.7.2'ye geri döndü fakat yine eskisi gibiydi. Nasıl düzeltebilirim? Kayıt ve yayın almak istiyorum.
Hocam Radeon Software bozuk bir arayüze sahip. Her güncellemede farklı bir hata veriyor. Bir sonraki WHQL sürücüyü bekleyin ya da DDU ile silin ve kayıt almayı kullanabildiğiniz en son sürümü yeniden yükleyip otomatik güncelleştirmeleri kapatın.

Eski sürüm yüklediğim için herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım.

Baktığımda eski sürümleri göremedim. Sadece yeni sürüm vardı. Nasıl eski sürüm yükleyebilirim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı