21.5.1 olan son destek olarak gözüküyor.
Dediğim sürüyü kurup deneyin. Eskisini de Güvenli Mod'da DDU ile kaldırın.Peki Yener Bey tam olarak bu düzelmezse bir sorun çıkarır mı cihaza ?
Sizi az delirtmiş olabilirim de WHQL ne anlama geliyor ?21.4.1 olan WHQL sürücüyü yükleyip deneyebilirsiniz.
Tamam sürücüyü kurduktan sonra DDU ile eski sürücüyü nasıl anlayıp silebilirim ?Dediğim sürüyü kurup deneyin. Eskisini de Güvenli Mod'da DDU ile kaldırın.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Estağfurullah hocam. WHQL kelime olarak Windows Kalite Kontrol Labaratuvarları demektir. Bu denetimden geçen sürücüler bu ifadeyi alır.Sizi az delirtmiş olabilirim de WHQL ne anlama geliyor ?
İlk olarak kaldırın. Rehber var. Daha sonra kurup deneyin.Sizi az delirtmiş olabilirim de WHQL ne anlama geliyor ?
Tamam sürücüyü kurduktan sonra DDU ile eski sürücüyü nasıl anlayıp silebilirim ?
Özelliklere girdiğinde isim zaten gözükecek. Onu kastetmiştim.@ItsAllGoodman, neden kartın adı lazım değil? Belki sürücü desteği sonlanmış olabilir. Adı da gerekli.
Estağfurullah hocam. WHQL kelime olarak Windows kalite kontrol labaratuvarları demektir. Bu denetimden geçen sürücüler bu ifadeyi alır.
İlk olarak kaldırın. Rehber var. Daha sonra kurup deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.