Ekrem_Abi Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 27 Kasım 2022 #1 Merhaba bilgisayarımda Raft oynarken (Arkada Discord açık.) ekran 10-15 dk sonra yeşil oluyor, sistem de kilitleniyor. Ancak bu diğer oyunlarda olmuyor. Bunun sebebi nedir, benim donanımım ile mi ilgili yoksa oyunla mı? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2022
Merhaba bilgisayarımda Raft oynarken (Arkada Discord açık.) ekran 10-15 dk sonra yeşil oluyor, sistem de kilitleniyor. Ancak bu diğer oyunlarda olmuyor. Bunun sebebi nedir, benim donanımım ile mi ilgili yoksa oyunla mı? Teşekkürler.
DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 15 27 Kasım 2022 #2 Aynı sorun değil ama bir benzerini yaşadım. Grafik ayarlarını düşürünce düzeldi. Bir dene bakalım. Artı 0 Eksi
KS KS Ekrem_Abi Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 27 Kasım 2022 #3 DoktorBey19 dedi: Aynı sorun değil ama bir benzerini yaşadım. Grafik ayarlarını düşürünce düzeldi. Bir dene bakalım. Genişletmek için tıkla... Sizin sorununuz neydi hocam ? Artı 0 Eksi
DoktorBey19 dedi: Aynı sorun değil ama bir benzerini yaşadım. Grafik ayarlarını düşürünce düzeldi. Bir dene bakalım. Genişletmek için tıkla... Sizin sorununuz neydi hocam ?
DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 15 28 Kasım 2022 #4 Ekrem_Abi dedi: Sizin sorununuz neydi hocam ? Genişletmek için tıkla... Yükleme ekranında kalıyordu, açılmıyordu. Ekrem_Abi dedi: Sizin sorununuz neydi hocam ? Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi ? Artı 0 Eksi
Ekrem_Abi dedi: Sizin sorununuz neydi hocam ? Genişletmek için tıkla... Yükleme ekranında kalıyordu, açılmıyordu. Ekrem_Abi dedi: Sizin sorununuz neydi hocam ? Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi ?
KS KS Ekrem_Abi Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 29 Kasım 2022 #5 DoktorBey19 dedi: Yükleme ekranında kalıyordu, açılmıyordu. Düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, hocam. Artı 0 Eksi
DoktorBey19 dedi: Yükleme ekranında kalıyordu, açılmıyordu. Düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, hocam.