Rahatsız edici profil fotoğrafı kullanmak serbest mi?

  • Konuyu başlatan Silinen üye 301523
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.415
İşimi sağlama almak adına Recep'in fotoğraflarından koyuyorum.
Şu an itibariyle, alt çenesini üst çenesine eşitleyemeyen bir kadının profil fotoğrafını kullanıyorsunuz. Hayır, bunun için ceza almazsınız. Pornografik içermediği sürece, bir topluluğa ya da kurumu direkt hedef alan bir pp kullanmadığınız sürece problem yaşamazsınız.

Model'in solistinin çürük çilek kokusuyla derkenki yüz hali.
 
Her hafta neredeyse Recep abinin capslerini paylaşıyorum, müebbet yesem yerdim herhalde.

capture-20140616-213406.png
 
Hayır ceza almazsınız. Ama rapor edip deneyelim.
Freddy Mercury fotoğrafı koyarsanız alırsınız 😀 😀. Hesabınızı da silerler. Çoklu üyelik açtın falan derler hafazanallah. Çerezlere bakmak uzmanlık olmuş biliyorsunuz.
 
Silinen üye 301523, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı