Rahatsız olmak

Bende de bir süre olmuştu genelde hep tetikteyimdir sadece yakın arkadaşlarımla iken rahat oluyorum sizde onu deneyebilirsiniz. Eğer yakın arkadaşınızla da bu durumu yaşıyorsanız destek almanız gerekebilir. Tetikte olmak kötü bir şey değil ancak yakın arkadaşınıza karşı da böyleyse ya arkadaşlığınız yakın değildir ki bu da başıma geldi ya da insanlarla alakalı kaygı probleminiz var hocam.

Şunu belirteyim asker çocuğu olduğum için çok sık yer değiştirdik hatta bu durum içime kapanmama neden oldu. Çünkü her yeni ilde SAR başa oluyordu. Yeniden arkadaş olmak kim iyi kim değil bilmiyorsun böyle olunca da artık insan görmekten stres olmaya başlamıştım hatta 11. sınıf olmama rağmen nisan ayında eski ilime okumaya gittim anca kendime geldim. Bunu dememdeki sebep eğer kaygı sorununuz varsa vakit kaybetmeden çözmeniz çünkü giderek büyüyor kaygı. İyi sosyaller.

Ha bu arada, birkaç ay once haziran olması lazım, altışar ay kadar süren Prozac ve Selectra deneyimlerim oldu. İkiside bir işe yaramadı bu problemime doktorun söylediginin aksine. Daha ağır şeyler verecek diye bıraktım ilaçları, gözle görülür bir sıkıntı yaşamadım ancak gene aynı devam ediyor bu durum. Bunu da bilgisi olanlar için söylemek istedim arkadaşlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı