Rahatsız oluyorum

dexterrr00

Hectopat
Yaklaşık son 1-1.5 aydır kendimi çok mutsuz ve hissiz olmaya başladım. Ne yaparsam yapayım mutluluk duymuyorum (okulumda 1.olduğumda bile hiç içimde bir şeyler hissetmedim). İçimde hiç heves kalmadı. Önceden planlarım hedeflerim vardı artık hepsi anlamsız geliyor. Gelecekte ne yapacağımı bilmiyorum. Çevremdekilerin bana karşı olan davranışları çok kötü konuşacak hiç kimsem yok yalnızım. Buraya siz içimi dökmek istedim. Bana yardım ederseniz çok memnun olurum.

Yaklaşık son 1-1.5 aydır kendimi çok mutsuz ve hissiz olmaya başladım. Ne yaparsam yapayım mutluluk duymuyorum (okulumda 1.olduğumda bile hiç içimde bir şeyler hissetmedim). İçimde hiç heves kalmadı. Önceden planlarım hedeflerim vardı artık hepsi anlamsız geliyor. Gelecekte ne yapacağımı bilmiyorum. Çevremdekilerin bana karşı olan davranışları çok kötü konuşacak hiç kimsem yok yalnızım. Buraya siz içimi dökmek istedim. Bana yardım ederseniz çok memnun olurum.

Hocam kaç yaşındasınız?

Bir süreliğine ortam, mekan değiştir. Erken kalk dışarı çık kuşla köpekle sohbet et. Koca dünyanın sana da yetecek kadar büyük olduğunu kavra. Mutsuz ve hissiz olmanın sana bir faydası olmayacağını, yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmaktan başka çaren olmadığını hatırla.

senin adına üzüldüm dostum bi aralar bende öyleydim ama daha sonra olumsuz olamnın ve olumsuzluğu düşünmenin sadece kendi ruh salığıma zarar verdiğini fark ettim hayallerimden bazen ekonomiden ve gelecek kaygısından dolayı vazgeçtim ama insanın bi amaç uğraşması gerekiyor bence yoksa hayat çok boşmuş gibi geliyor,kendine bi hedef belirleyip moralini bozmadan devam etmelisin bence çünkü bu anaı şuan yaşıyoruz bi daha dönüşü olmayacak fikirlerin 1 2 ay içinde tekrar değişebilir belki o yüzen kafanı çok takma oyun oyna,müzik dinle,gymee git artık nelerden hoşlanıyorsan bu günleride atlatacağız inş

16 yaşındayım.

Hocam biraz ergenlikten dolayı da olabilir. Ben de bu aralar böyleyim. Kendinize hobiler edinebilirsiniz. Bir psikoloğa görünmenizi öneririm. Depresyonda olabilir, bilemeyiz. Biliyorum bazı insanlar çok pis davranıyor ve kendimizi değersiz hissetmemize sebep oluyorlar çoğunlukla. Böyle zamanlarda kendinizi motive edebilirsiniz. Ben çok değerli biriyim, kendimi seviyorum gibi. Veya siz onlara karşı çıkarak onları korkutun ki bir daha size yaklaşmasınlar. İçini dökmek istersen konularda beni etiketleyebilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı