Raijintek Ampere 1000W alınır mı?

Hocam 1000W'ı ne yapacaksın ? 850W civarı bir şey al yeter. Santral beslemeyeceksin neticede. Markaya gelirsek gayet kaliteli. Araştırırsan incelemeleri mevcut.

Hocam 1000W'ı ne yapacaksın? 850W civarı bir şey al yeter. Santral beslemeyeceksin neticede. Markaya gelirsek gayet kaliteli. Araştırırsan incelemeleri mevcut.

4070 Ti Super 7800x3D 64 GB RAM yapıyorum hocam bir de ileride 4090 çekeceğim yeterli olur mu bilemedim 850W bakıyordum çok fark yoktu aralarında 5 k civarı alınabilecek en iyi PSU bu mu hiç görmedim markayı alınır derseniz sipariş edeceğim.

4070 Ti Super 7800x3D 64 GB RAM yapıyorum hocam bir de ileride 4090 çekeceğim yeterli olur mu bilemedim 850W bakıyordum çok fark yoktu aralarında 5 k civarı alınabilecek en iyi PSU bu mu hiç görmedim markayı alınır derseniz sipariş edeceğim.
Alınır, malzeme kalitesi çok çok iyi bu PSU nun. Ömürlük bildiğin.

1000W PSU bakıyordum 80+ platin dikkatimi çekti nasıl marka alınır mı?

Ampere'yi ilk defa duydum ama bizzat Raijintek Cratos 1200 watt kullanıyorum herkes ömürlük PSU diyor yüksek watt alman iyi olur ileride sistemi güncellersen watt sıkıntın olmaz şimdiden hayırlı olsun.

7800x3d'yi aldınız mı acaba ?

Ampere'yi ilk defa duydum ama bizzat Raijintek Cratos 1200 watt kullanıyorum herkes ömürlük PSU diyor yüksek watt alman iyi olur ileride sistemi güncellersen watt sıkıntın olmaz şimdiden hayırlı olsun.

Hayır alıcağım anakartı aldım msi carbonx670 neden

Bende cratosu görmüştüm 80+ platin dikkatimi çekti herkez iyi diyor alıcam galiba

Hayır alacağım anakartı aldım MSI carbonx670 neden.

Bende cratosu görmüştüm 80+ platin dikkatimi çekti herkes iyi diyor alacağım galiba.

Hocam PSU konusunda rahat olun kaliteli üründür. CPU'yu sorma sebebim BIOS'tan belli başlı ayarlarını yapmak gerekiyor. 7800x3D tak çalıştır bir CPU değil bu konuda bir bilginiz varsa yardım isteyecektim. Ben de çok bilgili sayılmam BIOS ayarlarında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı