Raijintek PONOS Ultra MS4 850W 80+ GOLD ATX 3.1 alınır mı?

PiyazBey

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, üst tarafı 360mm radyatör destekli kasa arıyorum.

Kasa + güç kaynağı ile birlikte bütçe max 7000TL. 850W güç kaynağı olması tercihimdir ancak kaliteli 750W güç kaynağı da olabilir.

Sistemde RTX 4070Tİ Super ve Ryzen 9800X3D mevcut.
Bu kasayı beğendim ve güç kaynağı da alınabilir duruyor ancak sizlere de danışmak; daha iyi bir fırsat ve ürün var ise öğrenmek istedim.
İçerisinde 4 adet ARGB fan ve High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı ile gelmekte. Mesh yapısı var.
Raijintek Panos Ultra 850W 80+Gold ATX 3.1

Bir diğer seçenek de bu ancak 750W bronze ve hangi model olduğunu bulamadım:
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...0-w-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,773397093.html

Ayrı ayrı bu fiyatlara geliyorsa da tercih edebilirim.

Eylül'de topladığım 7500F ve 4070S'li sisteme bende bu kasayı ve Raijintek Ampere 850W PSU'yu tercih ettim. Memnunum.
PSU ile alakalı çok bir bilgim yok. Ama iyi bir PSU diye biliyorum.

Merhaba, üst tarafı 360mm radyatör destekli kasa arıyorum.

Kasa + güç kaynağı ile birlikte bütçe max 7000TL. 850W güç kaynağı olması tercihimdir ancak kaliteli 750W güç kaynağı da olabilir.

Sistemde RTX 4070Tİ Super ve Ryzen 9800X3D mevcut.
Bu kasayı beğendim ve güç kaynağı da alınabilir duruyor ancak sizlere de danışmak; daha iyi bir fırsat ve ürün var ise öğrenmek istedim.
İçerisinde 4 adet ARGB fan ve High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı ile gelmekte. Mesh yapısı var.
Raijintek Panos Ultra 850W 80+Gold ATX 3.1

Bir diğer seçenek de bu ancak 750W bronze ve hangi model olduğunu bulamadım:
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...0-w-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,773397093.html

Ayrı ayrı bu fiyatlara geliyorsa da tercih edebilirim.
Raijintek al geç derim. Ben de 1.000W versiyonunu almıştım. Taş gibi kasa ve güç kaynağı. Bu fiyat aralığında alabileceğin en iyi konfigürasyon olur

Kasalar çok demode duruyor, eski modellerden. Bence bu kadar güncel bileşenlere farklı bir kasa modeli tercih edebilirsiniz.
Kesinlikle katılıyorum. Eski tip kasa yerine görselliğe önem verip şuan popüler olan geniş akvaryum tipi kasa alınmasını öneririm.
Bende eski tip kasayı asus tuf gt502 ile değiştirdiğimde görüntü olarak bilgisayar inanılmaz değişti. Üstelik 9 fan ile soğutma da üst düzey oluyor. Fanları sessiz düşük hızda çalıştırdığımda bile yük altında ekran kartım 68 dereceyi geçmiyor.

Bu fiyatlara güç kaynağı ve akvaryum kasa bulabilirsem de tercih edebilirim. Öneriniz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00