Raijintek Ponos Ultra MS4 alınır mı?

NodYett

Centipat
Daha fazla  
Elimde Cougar Poseidon Elite 360 ARGB var ve bu sıvı soğutmaya kasa arayışındaydım. Yaptığım araştırmalar sonucu 2-3 tane kasa beğendim ama bunlar arasında bayağı kararsız kaldım ve en sonunda Raijintek PONOS Ultra MS4 u seçtim ama aklımda hala bazı şüpheler var. Sizce bu kasa alınır mı? Yoksa 3000-3500 TL fiyat bandında daha güzel bir kasa bulunabilir mi?

Kasa güzel ben de bir ara alacaktım bütçe artınca başka marka aldım.

Bence şu an o fiyatta en iyi kasalardan biri direk alabilirsin. Özellikleri pencerenin açılış biçimi bol mesh her yerden hava delikleri var. Üstte Type-C de var. Güncel iyi kasa.

Yani görsellikten çok işlevsellik olarak çok iyi.

Diğer beğendiğin modeller neydi?

Kasa güzel ben de bir ara alacaktım bütçe artınca başka marka aldım.

Bence şu an o fiyatta en iyi kasalardan biri direk alabilirsin. Özellikleri pencerenin açılış biçimi bol mesh her yerden hava delikleri var. Üstte Type-C de var. Güncel iyi kasa.

Yani görsellikten çok işlevsellik olarak çok iyi.

Diğer beğendiğin modeller neydi?

NZXT H7 Flow ve ASUS A21 modeliydi ama kasaya o kadar para vermeyi gereksiz gördüm.

Raijintek PAEAN C7 peki ya bu model

aklımdaki asıl soru sıvı soğutma bu kasaya uyar mı?

A21 bildiğin teneke kutu gibi.

NZXT H7 Flow yine alınabilir bir model.

Paean C7 de akvaryum tipi açıkçası ben sevmiyorum bu tipleri mesela HDD taksan kasa alt tabana takıyorsun fan takmaman lazım misal 3 fan değil 2 tane takabilirsin. Bu da hava akışını kötü etkiler. Ayrıca takınca da çirkin görüntü oluyor.

Yine ponos veya H7 Flow'dan birini alırdım yalnız H7 Flow fiyat bayağı yüksek sen ne kadara buldun?

A21 bildiğin teneke kutu gibi.

NZXT H7 Flow yine alınabilir bir model.

Paean C7 de akvaryum tipi açıkçası ben sevmiyorum bu tipleri mesela HDD taksan kasa alt tabana takıyorsun fan takmaman lazım misal 3 fan değil 2 tane takabilirsin. Bu da hava akışını kötü etkiler. Ayrıca takınca da çirkin görüntü oluyor.

Yine ponos veya H7 Flow'dan birini alırdım yalnız H7 Flow fiyat bayağı yüksek sen ne kadara buldun?

H7 Flow güzel kasa ama dediğiniz gibi fiyatları yüksek (4.500-5000) arasında ve kasada 2 fan oluyor ek fan ücretini de eklersek 5.500-6000 gibi bir fiyata geliyor bu da kasa için biraz fazla.

Peki ya elimdeki sıvı soğutucu ponos ultraya olur mu?

H7 Flow güzel kasa ama dediğiniz gibi fiyatları yüksek (4.500-5000) arasında ve kasada 2 fan oluyor ek fan ücretini de eklersek 5.500-6000 gibi bir fiyata geliyor bu da kasa için biraz fazla.

Peki ya elimdeki sıvı soğutucu ponos ultraya olur mu?

Hocam h7'nin birçok versiyonu var ve o sattıkları 4700 olan 2022 versiyon üstüne 2023 ve son bir model daha çıkmış ben ilk başta o sandım en son olan ki o çok çok pahalı.

Ponos Ultra ya sığar hocam ister üste iste öne takılabiliyor 360mm

RAIJINTEK burası kendi sayfası yazıyor.

Hocam h7'nin birçok versiyonu var ve o sattıkları 4700 olan 2022 versiyon üstüne 2023 ve son bir model daha çıkmış ben ilk başta o sandım en son olan ki o çok çok pahalı.

Ponos Ultra ya sığar hocam ister üste iste öne takılabiliyor 360mm.

RAIJINTEK burası kendi sayfası yazıyor.

Bilgilendirme için teşekkürler ponos ultrayı sipariş ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00