Rainbow Six: Siege 135 TL'ye alınır mı?

Videoya gerek yok oynadıkça tecrübeleniyorsun, bir süreden sonra çok eğlenceli geliyor.
Ufacık bir delikten bile vuruyorlar. CS Valo daha iyi bu oyunlardan.

Alakası yok, oyun zaten taktik üstüne kurulu aim değil. CS ve Valo bu oyunun yanından geçemez.
Oyunda daha yeni başlayanlarla yeni başlayanların vs attığı bir maç bulma sistemi bile yok. Şahsen ben böyle bir oyundan bunu beklerdim. Uzman adamlara karşı oynamaya çalışıyorum ve ne zaman girsem ölüyorum.

Oyunda daha yeni başlayanlarla yeni başlayanların vs attığı bir maç bulma sistemi bile yok. Şahsen ben böyle bir oyundan bunu beklerdim. Uzman adamlara karşı oynamaya çalışıyorum ve ne zaman girsem ölüyorum.
Valo oynar gibi oynarsanız çok normal. Eşleşme sistemi biraz bozuk evet haklısınız ama bu bozukluklar Valorant ve CS içinde geçerli.

Valorant oynar gibi oynarsanız çok normal. Eşleşme sistemi biraz bozuk evet haklısınız ama bu bozukluklar Valorant ve CS içinde geçerli.

Ben Valorant oynamıyorum CS2 oynuyorum ama CS2'de bile bir rank sistemi var. Silver'den başlayıp yükseliyorsun. Yani oyuna yeni başladığında karşına yeni adamlar veriyor smurf hariç. Ama bu oyunda direk karşıma son seviye adamlar geliyor ne yapacağımı bile bilmiyorum.

Ben Valorant oynamıyorum CS2 oynuyorum ama CS2'de bile bir rank sistemi var. Silver'den başlayıp yükseliyorsun. Yani oyuna yeni başladığında karşına yeni adamlar veriyor smurf hariç. Ama bu oyunda direk karşıma son seviye adamlar geliyor ne yapacağımı bile bilmiyorum.
Rank sistemi 50. seviyeden sonra açılıyor. Ayrıca CS2 hile kaynıyor. Her neyse amacımız oyun karşılaştırmak değil farklı şeylerden zevk alıyor olabiliriz.

Oyunun mantığı benim çok hoşuma gitti ama oynayamadıktan sonra pek eğlenceli gelmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı