IFC23W
Megapat
Her kafadan farklı ses çıkmış, oyunu özetliyorum aimin önemsiz olduğu ve map bilgisinin çok önemli olduğu bir oyun öyle 50-100saatte öğrenilecek bir oyun değil ama 100saatten sonra azar azar adam vurmaya başlarsınız bunları öğrenmeden önce de hassasiyet ayarlarını öğrenirseniz 100saat sürecek işkencenizi daha hafifletirsiniz öyle girip sağ-sol yapayım adam vurayım oyunu değil dediğim gibi 100saat sadece ölüm maçı atacaksınız iyi bir oyun deneyimi içinde en az 400.-500. saate geldiğinizde ranked gireceksiniz. Ben oyunu 400 saat oynadım champion arkadaşlarımdan hassasiyet ayarlarını 180. saatte öğrendim ve oyun çok kolaylaştı size çok ufak bir tüyo vereyim silahınızın hiç sekmemesi için eğer Logitech bir mouse kullanıyor iseniz kontrol merkezi yazılımı ile farenin içine script yazabilirsiniz bu script ile de R6'da silahlarınızı sekmeden kullanabilirsiniz ve yasal ayrıca oyun hilesi olmuyor kullanan tanıdıklarım ve bir zamanlar bende sırf bunun için G PRO X Superlight almayı düşünüyordum ama ayarlarıma yeterince alıştığım için gerek kalmadı.